Prodej chalupy, Košťálov, 100 m2 (ID: 3370171)

Košťálov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Košťálově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám ke koupi starší dům v Košťálově určený ke kompletní rekonstrukci. V přízemí domu se nachází vstupní chodba, skladovací místnost, prostor pro vybudování koupelny a suchou toaletu. Kuchyň s kachlovými kamny, jídelna s krbovými kamny a ložnice tvoří hlavní prostory přízemí. Patro nabízí potenciál pro další pokoje či samostatný byt, díky samostatnému přístupu.

Dům je napojen na obecní vodovod, avšak vyžaduje dokončení rozvodů. Kanalizace je přivedena k domu, ale je třeba ji propojit s objektem. Tato investice přináší možnost vytvoření pohodlného obydlí podle vlastních představ.

Lokalita nabízí klidné bydlení v Košťálově a zároveň rychlou dostupnost do okresního města Semily s kompletní občanskou vybaveností. Krkonoše a Český ráj jsou v dosahu dojezdové vzdálenosti, což poskytuje možnosti pro aktivní odpočinek v přírodě.

Tato nabídka je určena těm, kteří hledají prostor pro vlastní kreativitu a chtějí si vytvořit vlastní útulný domov s výhodou blízkosti přírody a města. Kontaktujte nás pro více informací a možností prohlídky.

EN:
We offer for sale an older house in Košťálov, suitable for complete reconstruction. On the ground floor, you will find an entrance hall, storage room, space for building a bathroom, and a dry toilet. The kitchen with tiled stoves, a dining room with a fireplace, and a bedroom form the main areas of the ground floor. The upper floor has the potential for additional rooms or a separate apartment, thanks to its independent access.

The house is connected to the municipal water supply but requires the completion of plumbing. Sewage is connected to the house but needs to be linked to the property. This investment offers the opportunity to create a comfortable living space according to your own preferences.

The location provides peaceful living in Košťálov with quick access to the district town of Semily, offering complete civic amenities. The Krkonoše Mountains and Český ráj (Czech Paradise) are within easy driving distance, providing opportunities for active relaxation in nature.

This offer is for those seeking a space for their own creativity, wanting to create their cozy home with the advantage of proximity to nature and the town. Contact us for more information and to schedule a viewing.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Košťálov
ID
10061
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
327 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ondřej Hofman

Ondřej Hofman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Košťálově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu