Prodej restaurace, Horní Jelení, Dukelská, 192 m2

Dukelská, Horní Jelení

11 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 423 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Horním Jelení

Informace k nemovitosti

Vyčerpávající informace a 60 fotek najdete na https://svandovaadcera.cz/dva-domy-v-hornim-jeleni/
Exkluzivně Vám nabízíme velice zajímavou příležitost, koupit si dva domy po celkové a nákladné rekonstrukci v Horním Jelení. Oba domy stojí hned vedle sebe, jsou vzájemně propojené a nacházejí se téměř na náměstí. Výjimečnost této nemovitosti spočívá v tom, že v jednom domě můžete podnikat a ve druhém bydlet. Máte tak vše na jednom místě a nemusíte trávit spoustu času dojížděním do práce a ušetříte i za pohonné hmoty. Což je v dnešní době velký bonus.
V současnosti je v prvním z domů zavedená fungující vinotéka a ve druhém domě je byt o velikosti 5+kk s příslušenstvím a malou zahrádkou. Oba domy jsou v interiéru vzájemně propojeny dveřmi, které lze ale zase jednoduše zazdít.
Vinotéka má plochu 84 m2 a je vybudována podle platných hygienických norem. Podkroví nad vinotékou je nevyužité. Je zde ale počítáno i s alternativou, že by místo komerčního využití byl dům znovu uzpůsoben k rodinnému bydlení.
RD po pravé straně od vinotéky je určen k bydlení nebo k následnému pronajmutí. Dispozice: vstup do domu je řešen ze zadní strany domu z malé zahrádky. Po vstupu do domu je komora, koupelna s WC, bidetem a sprchovým koutem, chodbička, komora, kuchyně s jídelnou propojená s obývacím pokojem a ložnice ( 62 m2). Z OP vede dřevěné schodiště do podkroví, kde je prostorná chodba a tři ložnice ( 46 m2). Dům je částečně podsklepen.
Pokud chcete využít potenciál nemovitosti 2 v 1, myslím tím podnikání + bydlení a nerozumíte vínu tak, jako já, určitě by v Horním Jelení uvítali cukrárnu nebo něco podobného. Horní Jelení je totiž městečko s veškerou občanskou vybaveností a se stále se rozrůstající populací, díky hojné výstavbě rodinných domů a díky spoustě mladých rodin s malými dětmi. O bydlení v Horním Jelení je velký zájem. Horní Jelení je městečko mezi lesy. Ať už jedete do 13 km vzdáleného Vysokého Mýta, do 13 km vzdálené Chocně, do 8 km vzdálených Holic, do 25 km vzdálených Pardubic nebo do 30 km vzdáleného Hradce Králové, vždycky musíte projet nejdříve lesem, který Horní Jelení chrání ze všech stran.
Domy jsou na sobě energeticky nezávislé a jsou napojeny na veškeré inženýrské sítě. PENB je zadán k vyhotovení, proto inzerujeme s energetickou třídou G. Po vyhotovení PENB bude energetická třída upravena podle skutečných hodnot.

Parametry nemovitosti

Cena
11 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dukelská, Horní Jelení
ID
154
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Horním Jelení?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu