Prodej bytu 1+kk, Brno, Jižní, 33 m2 (ID: 3370398)

Jižní, Brno

4 106 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 568 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji atelier 1+kk, velikost 33,6m2 ve 3.NP z 1. etapy nového developerského projektu Rezidence Svratka. K atelieru náleží balkón orientovaný na V směrem na řeku Svratku a zděná sklepní kóje. Více informací na webových stránkách projektu.

K bytu je možné dokoupit parkovací stání v přilehlém parkovacím domě, nyní v akci za 180.000,-.

Skvělá lokalita pro sportovce a rodiny s dětmi.

IHNED K NASTĚHOVÁNÍ!

Jižní část Brna se těší velké oblibě, především pak mezi sportovci a rodinami s dětmi, kteří zde nachází nespočet zajímavých míst pro trávení volného času. Rezidence Svratka je doslova v centru tohoto dění. V blízkém okolí se také nachází několik školek a škol.

V parném létě můžete jen s ručníkem vyrazit na koupaliště vzdálené 350 m, nebo sednout na kolo a vyjet směr jih, kdy již po deseti minutách jízdy minete ceduli BRNO a obklopí Vás zeleň a klid.

Parametry bytu

Cena
4 106 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 5. 2024
Adresa
Jižní, Brno
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Miroslav Veverka

Miroslav Veverka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu