Prodej rodinného domu, Nymburk, Poděbradská, 558 m2 (ID: 3370953)

Poděbradská, Nymburk

17 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 82 208 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v širším centru Nymburka, nachází se na adrese Poděbradská 259/4, 288 02 Nymburk.
Toto místo i dům má mnoho možností využití.
Na oploceném pozemku o rozloze 1107 m², který má přístup ze dvou komunikací, se nachází podsklepený cihlový dům, který prošel částečnou rekonstrukcí, dále prostor na zaparkování několika vozidel a okrasná zahrada, která vám poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci. Vzhledem k jeho poloze v Nymburce budete mít všechny potřebné služby a vybavenosti doslova na dosah ruky.
Dům disponuje dvěma samostatnými byty, které prošly rekonstrukcí a nabízejí dostatečný prostor pro bydlení a soukromí. Oba byty jsou částečně vybaveny, což vám umožní se zde rychle usadit a začít si užívat nový domov. Díky velkému půdnímu prostoru, na který je již vypracovaný projekt, si můžete vytvořit další obytné prostory, nebo si zde vytvořit svůj vysněný ateliér či pracovnu.
Dům má novou střešní krytinu, v celém domu byla osazena nová okna Velux. V bytových jednotkách došlo k výměně dveří, zateplení stropu 5 cm minerální vatou, byly nataženy nové omítky včetně perlinky, byla položena nová plovoucí podlaha se zvukoizolací, dále byl vyměněn rozvod plynu i vody, došlo na kompletní výměnu elektrorozvodu. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě, obecní kanalizaci, vodovod, plynovou přípojku a elektřinu 230 V.

Veškerá občanská vybavenost s možností využití volného času je v bezprostředním okolí (supermarket, restaurace, poliklinika, škola, školka, dětské hřiště, MHD). Centrum města je v dosahu 2 minut chůze.

Nymburk je město ve Středočeském kraji, vzdálené 45 km od Prahy, 30 km od Mladé Boleslavi a 25 km od Kolína.

Neváhejte mi zavolat, ráda Vás nemovitostí provedu.

Parametry domu

Cena
17 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Poděbradská, Nymburk
ID
0059-NP06901
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
558 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1107 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 100 lidí

Prodejce

Iva Mizlerová

Iva Mizlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu