Prodej rodinného domu, Praha - Dejvice, Za Hanspaulkou, 43 m2

Za Hanspaulkou, Praha 6 - Dejvice

5 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 687 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

PRVOK je první český experimentální 3D tištěný dům umístěný na vodu, který přitahuje pozornost celého světa a získal mnohá mezinárodní ocenění. Zprávy o Prvokovi vyšly na všech kontinentech. Vy se nyní můžete stát jeho majitelem a investovat tak do umění i bydlení zároveň.
PRVOK je dílem Scoolpt.cz a navrhoval sochař a vizionář Michal Trpák, který se nadchl pro spojení moderních technologií, architektury a výtvarných principů pro dosažení revoluce ve stavebnictví. Architektura domu byla inspirována organickým světem s použitím přelomové robotické technologie 3D tisku betonem.

PRVOK váží 32 tun a původně byl umístěný na pontonu na Vltavě u Střeleckého ostrova. Samotný tisk domu revoluční technologií trval celkem 22 hodin, jeho životnost byla stanovena minimálně na 100 let. Jelikož dům vyvolal obdiv nejen v České republice, je skvělou investiční příležitostí. Využíván může být pro bydlení, také jako rekreační sídlo s umístěním na vodní ploše nebo pevnině, ale především je to ale investice do umění a prvního takového projektu, který v ČR spatřil světlo světa.

PRVOK je Oválný „hausbót“ , který poskytuje obytnou plochu 43 m2 a dispozici má 2+kk. Pravoúhlé stěny zde nehledejte, ostatně i okolní krajinu budete pozorovat z oken ve tvaru elipsy. Prvok je nadstandardně vybaven nejlepšími materiály na trhu a designovým zařízením převážně od českých značek a designérů ve spojení s moderními technologiemi a funkcí „chytrého domu“ ovládaného i aplikací v mobilu.

PRVOK poskytuje exkluzivní zázemí, kde v kuchyni Oresi, vybavenou indukční deskou, horkovzdušnou troubou, vestavnou myčkou, ledničkou a pračkou se sušičkou můžete plnohodnotně tvořit Vaše gastro zážitky. Obývací část tvoří společenské a zároveň i relaxační srdce domu. Ukrývá v sobě 3D tištěnou repro soustavu, která rozezní prostory krystalicky čistým zvukem. Pro světelnou pohodu zde bylo instalováno ikonické designové osvětlení od české sklářské firmy Brokis, která sem dodala i skleněnou zástěnu vyrobenou z fuzovaného skla. Police byly vyrobeny ze subfosilního dubu starého šest tisíc let vytěženého na Ostravsku.
Koupelna poskytuje prostor nejen pro očistu těla, ale i dokonalý relax ve sprše, která recirkuluje vodu. Parní lázně Grohe povyšují koupelnu na dokonalý SPA zážitek.. Ložnice s královskou dubovou postelí z Novohradských hor a matrací na míru završuje vybavení domu a skýtá zaručené pohodlí pro kvalitní spánek.

PRVOK je aktuálně napojen přípojkou vody, odpadní kanalizace a elektřiny. Je energeticky úsporný a může být napájen i fotovoltaikou s využitím "ostrovního systému" . O adekvátní teplotní klima se stará centrální klimatizace a také zelená střecha a stěny. To vše vyzdvihuje tvůrcovu myšlenku vzniku: PRVOK - živoucí organismus.

PRVOK je aktuálně umístěn na okraji rybníku v Safari Resortu v jižních Čechách – v Hluboké u Borovan. Nový majitel si jej následně umístí na svůj vlastní pozemek nebo vodní plochu. Ozvěte se a splňte si sen o jedinečném díle z tvorby Michal Trpák.

Parametry domu

Cena
5 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Za Hanspaulkou, Praha 6 - Dejvice
ID
0193-NP02057
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Zdeněk Štourač

Zdeněk Štourač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu