Prodej rodinného domu, Vodňany, Šumavská, 84 m2 (ID: 3371252)

Šumavská, Vodňany

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vodňanech

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej RD v klidné části města Vodňany, kde najdeme veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, obchody , restaurace, zábavní centra, fitness centra atd. Město je známé svou rybářskou a rybníkářskou tradicí.

Stavba rodinného domu se nachází na pozemku st. 1131 o výměře 308 m2 - zastavěná plocha a nádvoří v Šumavské ulici ve Vodňanech. Jedná se o přízemní částečně podsklepený rodinný dům zastřešený nízkou valbovou střechou. Jedná se o jednu bytovou jednotku o velikosti 2 + 1 s příslušenstvím. Vznikl jako postupně dostavovaný objekty původní prefabrikované chaty v roce 1957 - 1960. Přístup a příjezd na pozemek je možný z místní zpevněné komunikace (příjezdová cesta sousedního domu, jelikož soused pozemek s cestou nevlastní a má jej pouze oplocen, není zde po domluvě problém s průjezdem). Na stavební pozemek navazuje pozemek zahrady par. č. 1125/3 o výměře 298 m2, spolu s ním tvoří jednotný funkční celek. Pozemek je oplocen ze tří stran plotem s betonovou podezdívkou.

Dispozičně členěn na vstupní verandu, špajska ze které je přístup do sklepa a na půdní prostor (který má snížený profil, ale dá se využít jako úložný prostor), kuchyň, dva pokoje, koupelnu a navazující kotelnu s kotlem na tuhá paliva. Střecha je zakryta vlnitým eternitem, klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu s uzavíracím nátěrem.

Obvodová konstrukce je částečně na bázi dřeva s povrchem z lignitových desek s opláštěním ze škvárových tvárnic s vápennou povrchovou úpravou a dále je zděná (kámen a cihla). Základy jsou tvořeny betonem, prokládané kamenem s izolacemi proti pronikání zemní vlhkosti. Vnitřní a vnější omítky jsou vápenné. Zateplení bylo provedeno cca před 15ti lety (polystyrenové desky).

Stropní konstrukce je s rovným omítnutým podhledem. Okna jsou dřevěná dvojitá, dveře dřevěné plné. Podlahy v obytných místnostech jsou prkenné, zakryté krytinou z PVC. Koupelna vybavena sprchovým koutem, samostatným WC, pračkou a umyvadlem. Stěny jsou obloženy keramickým obkladem, na podlaze je položena keramická dlažba. Teplá voda zajištěna elektrickým bojlerem v koupelně.
Vytápění je ústřední teplovodní - kotel na tuhá paliva - otopná tělesa radiátory. Byl zvolen kotel na tuhá paliva (dřevo) s možností přidání zásobníku na štěpky. Pro uchovávání tepla jsou v kotelně nainstalovány dvě akumulační nádrže. Kotel nyní odpovídá všem ekologickým standardům. Dále došlo k vyfrézování a prodloužení komína. Celková cena rekonstrukce 320 000,-, provedena na konci listopadu 2023. Dále nejsou v kotelně dokončeny zednické práce - začistění po rekonstrukci kotle a výmalba.
Na pozemku je dále kopaná studna s hloubkou 3,2 m s ručním čerpadlem.
Cena za nemovitost není pevná, otevřená možnost jednání.
Rádi Vám zajistíme nejvýhodnější financování na bankovním trhu. Neriskujte propadnutí celé rezervace. Kontaktujte nás. Jsme tu pro vás!

Parametry domu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Šumavská, Vodňany
ID
23080
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
606 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Oleksandra Hrydžynová

Oleksandra Hrydžynová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vodňanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu