Prodej bytu 1+kk, Kladno, Benediktínská, 31 m2 (ID: 3371585)

Benediktínská, Kladno

2 978 388 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 194 Kč /za měsíc

(Cena dle volby způsobu financování)

Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nově nabízíme k prodeji byt 1+kk (č. bytové jednotky A6303) s výměrou 31,2 m2 s možností až 3 způsobů financování.
Projekt Rezidence Park Džbán v atraktivní lokalitě Kladno – Rozdělov je moderním řešením se snadnou dostupností Prahy. Bytový dům s 59 jednotkami je poslední částí námi vybudovaného urbanistického celku v této části města.
Lokalita Kladno – Rozdělov je volbou pro nadstandardní bydlení v bezpečné a klidné lokalitě v těsné blízkosti přírody, výbornou dostupností Prahy jak prostřednictvím MHD, tak díky dostupnosti dálnice D6 přes exit 16, Velká Dobrá. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost v nejbližším okolí. Bytový dům je v pěší dostupnosti k vlakovému spojení do Prahy, s připravovaným terminálem rychlodráhy ČD.
S lokalitou sousedí rozlehlý les, který zároveň tvoří hranice Přírodního parku Džbán. Ten je vyhledávanou oblastí pro rekreaci se spoustou cyklostezek, památek a turistických zajímavostí.
Bytový dům Rezidence Park Džbán dotváří celou oblast do esteticky i funkčně sladěného celku pro moderní bydlení. Velký důraz je kladen na vysokou energetickou úspornost jak z pohledu vytápění, tak z pohledu hospodaření s vodou.
Celý objekt se skládá ze suterénního parkoviště pro 29 vozidel (cena od 373.000 Kč), 38 sklepních kójí (cena od 101.000 Kč) a 5 nadzemních podlaží. Bytové jednotky jsou moderně řešené prostory s dispozicemi 1KK (19 x), 2KK (37 x) a 4KK (3 x). Většina bytů má balkon, lodžii nebo terasu. Kromě parkoviště v suterénu je parkování řešeno dostatečnou kapacitou venkovního stání (cena od 186.750 Kč)
Stavba bytového domu byla povolena v roce 2022 a energetická náročnost byla posuzovaná podle zpřísněných požadavků platných od 1. ledna 2022 (vyhláška č. 264/2020 o energetické náročnosti budov). Tyto požadavky snižují maximální množství spotřebované primární energie z neobnovitelných zdrojů až o 10% oproti budovám povoleným v roce 2021 až o 27,5% oproti budovám povoleným před 1. zářím 2020.
Splnění (a překonání) všech norem jsme dosáhli tech. systémy, které získávají energii z obnovitelných zdrojů nebo znovu-využívají (rekuperují) již dodanou energii. Požadovaných úspor již nešlo dosáhnout zlepšováním obálky (lepší zateplení, lepší okna, atd.). Legislativní požadavky byly splněny díky velmi kvalitní obálce a hospodárnému nakládání s energiemi.
teplo z šedé odpadní vody (mimo WC) je využíváno k předehřevu teplé vody s využitím rekuperačních zásobníků Akire Therm
účinnost zpětného získávání tepla ve výměníku na odpadní vodě 71 %
reálná úspora energie při ohřevu teplé užitkové vody 60 %
ve společných prostorách osazená úsporná LED svítidla
výtah s regenerativním pohonem (zpětné získávání energie při brzdění)
příprava pro instalaci nabíjecích stanic elektromobilů
příprava pro osazení venkovních stínících žaluzií
celková klasifikace dle průkazu energetické náročnosti budovy (PENB) – B – Velmi úsporná – spotřeba primární energie z neobnovitelných zdrojů 66 kWh/m2.rok (rozpětí hodnot pro třídu B – 59 – 89 kWh/m2 rok)

Parametry bytu

Cena
2 978 388 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena dle volby způsobu financování
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Benediktínská, Kladno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
31 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Sabina Prasková

Sabina Prasková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu