Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Petrovice, Novopetrovická, 38977 m2

Novopetrovická, Praha, Petrovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji ucelený soubor pozemků o velikosti 38.977 m2, Praha – Petrovice.
Soubor pozemků se nachází v centrální části Petrovic. Je převážně rovinatého charakteru, na západním okraji se více svažuje směrem k Botiči. Na pozemcích se nachází několik budov – bývalý panský dům a dále původní hospodářské objekty.
Dle současného územního plánu je většina souboru vedena jako SV – Všeobecně smíšená zástavba (21.961 m2), dále jsou tu pak menší plochy vedené dle dosavadního využití jako: ZP – zahrady parky, IZ – Izolační zeleň, LR – lesní porosty, ZMK – zeleň městská a krajinná, SP – sport.
Pozemek je vhodný pro developerský projekt bytové výstavby a občanské vybavenosti, s možností vytvoření zde nového centra Petrovic s využitím / zakomponováním současných staveb.
Lokalita je snadno dostupná autobusovou dopravou na metro C Háje. V současnosti je diskutováno prodloužení metra C do Petrovic, které přivede zastávku metra do blízkosti pozemků.
Prodej probíhá formou nabídky kupujícího prodávajícímu. Obecné informace sdělím telefonicky. Bližší info při osobním jednání.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Novopetrovická, Praha, Petrovice
ID
N5090
Plocha nemovitosti
38977 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. arch. Jan Šťastna M.Sc.

Ing. arch. Jan Šťastna M.Sc.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu