Prodej zemědělské usedlosti, Březová nad Svitavou, Hradecká, 476 m2

Hradecká, Březová nad Svitavou

1 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 624 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize. Financování zajistíme.)

Prémioví partneři v Březové nad Svitavou

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavbu s pozemkem o celkové výměře cca 5 040 m2 v klidné části města Březová nad Svitavou, v katastrálním území Česká Dlouhá. Pozemek se nachází v klidné části obce v zástavbě rodinných domů. V současné době je pozemek veden na katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří (978 m2), zahrada (1 996 m2), ostatní plocha (1 337 m2) a trvalý travní porost (729 m2), ale dle platného územního plánu je určen k výstavbě pro bydlení. Na pozemek jsou přivedeny inženýrské sítě – elektřina, voda, veřejná kanalizace. Součástí pozemku je stavba (jiná stavba) určená k demolici. K pozemku vede obecní komunikace.

Březová nad Svitavou je malé město po obou stranách historické česko-moravské zemské hranice, v okresu Svitavy v Pardubickém kraji. Žije zde přibližně 1 600 obyvatel. Městem protéká řeka Svitava, která zde zčásti tvoří původní hranici Čech a Moravy. Město je součástí Mikroregionu Svitavsko.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. S financováním nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vaše nové bydlení. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitního makléře. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102888.

Parametry domu

Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize. Financování zajistíme.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Hradecká, Březová nad Svitavou
ID
N102888
Stavba
Smíšená
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
476 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
5040 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY VYŠKOV

Smetanovo nábřeží 785/61, Vyškov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Zdeněk Adamec

Ing. Zdeněk Adamec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Březové nad Svitavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu