Prodej bytu 3+1, Příbram, Školní, 72 m2

Školní, Příbram - Příbram VIII

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví, o podlahové ploše 74 m2 (měřeno bez sklepa) a podíl na společných částech domu v obci Příbram, ulice Školní. Dům se nachází v klidné lokalitě, byt je orientovaný na východ a na západ, je slunný, okna jsou mimo rušné ulice.

Byt se nachází ve čtvrtém nadzemní podlaží bytového domu. V domě je třináct nadzemních podlaží. Celková plocha bytu je 74 m2, pokoje mají plochu 17,6 m2, 13,40 m2, 16,8 m2, kuchyně 11 m2, koupelna 3,4 m2, WC 1 m2, chodba 10,5 m2. Dva pokoje mají lodžii. Bytové jádro je zděné, WC oddělné od koupelny. Na podlahách je PVC, v koupelně a WC je dlažba. Byt je vyklizený, vymalovaný. V kuchyni je nová kuchyňská linka, vybavená myčkou na nádobí, sporákem – vaření plynem, pečení v elektrické troubě. Součástí prodeje je lednička. Vybavením kuchyně jsou úložné skříně. Vytápění domu je dálkové, obdobně dodávání teplé vody. Náklady spojené s bytem jsou 7.000,- Kč (v této částce je fond oprav, podíl na odvozu odpadu, odečet tepla, osvětlení společných prostor, společná televizní anténa, správa - administrativa, záloha vodného a stočného).

Dům byl postaven přibližně před padesáti lety. Jde o panelovou stavbu, která je opatřená plastovými okny. Dalším vybavením je společná televizní anténa (STA), dva výtahy (osobní a nákladní). Na střeše jsou solární panely. Pro zdravotně postižené je nájezdová rampa. Dům je dobrém stavebně technickém stavu.

Město Příbram má veškerou občanskou vybavenost. V dosahu byru do 500 metrů je MŠ, ZŠ, obchodní řetězce, zastávka MHD směr PrH, vlakové nádraží, nemocnice, pošta. Nachází se v blízkosti Brdských lesů, které umožňují turistiku, cykloturistiku, houbaření, relaxaci při pobytu hlubokých lesích. Nájezd na dálnici D4 je vzdálený 9 km.

Koupi bytu lze financovat hypotékou s ručením kupovanou nemovitostí. Hypotéku vám zprostředkujeme.
Pro další informace kontaktujte makléře. Domluvte si prohlídku nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Školní, Příbram - Příbram VIII
ID
000094
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 73 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Příbrami?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu