Prodej rodinného domu, Zbuzany, Keltská, 329 m2 (ID: 3373385)

Keltská, Zbuzany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Zbuzanech

Úklidové služby

Informace k domu

Home Real Estate ve výhradním zastoupení majitele nabízí moderní a energetický nenáročnou novostavbu (2017) rodinného domu o dispozici 7+kk na západním okraji metropole, který splňuje nejvyšší nároky na kvalitní bydlení.

Rodinný dům o celkové ploše 329 m2 s pozemkem o rozloze 989 m2 se nachází v moderní vilové čtvrti Jižní louky ve Zbuzanéch u Prahy, pouhých 9 minut jízdy od stanice metra Stodůlky, a přesto v klidné lokalitě mimo ruch velkoměsta. V přízemí dvoupodlažního domu se nachází velkorysý obývací pokoj se vstupem na terasu, který je propojen s jídelnou a kuchyňským koutem s kuchyňskou linkou, vyrobenou na míru z masivního dřeva se spotřebiči značek BOSCH, SIEMENS, AEG. V přízemí se dále nachází pracovna s vlastním vstupem na terasu, samostatná toaleta propojena s technickou místnosti. O patro výš se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, 3x samostatná ložnice, koupelna a kinosál.

V interiéru jsou použité nadstandardní materiály a vybavení – na podlahách jsou celoplošně lepené dubové parkety, v koupelnách jsou velkoplošné keramické dlažby, bezfalcové interiérové dveře z masivního dřeva. Celý dům má teplovodní podlahové vytápění, které poskytuje nejvyšší komfort a je zároveň vysoce efektivní. Průkaz energetické náročnosti budovy je třídy B. O bezpečnost se stará autonomní kamerový systém, domovní alarm a navíc okna chrání bezpečnostní fólie nejvyšší bezpečnostní třídy.

Hlavním středobodem tohoto domu je kinosál značky DIAMOND CINEMAS v hodnotě 5.000.000,- Kč – místo kde se schází celá rodina a přátelé pro společné sledovaní filmů, seriálů nebo hraní počítačových her. Kino je vybaveno 7 elektrickými křesly, 4-metrovým platném a špičkovým akustickým systémem se 17 reproduktory.

Dům je propojen s vytápěnou garáži pro dvě auta, na pozemku jsou další dvě parkovací místa. Na zahradě o velikostí 783 m2 je kvalitní udržovaný trávník a pro uskladnění veškerého vybavení je k dispozici zahradní domek.
Tato moderní novostavba vznikla jako individuální projekt a je postavena z vysoce kvalitních materiálu – zdivo z pálených cihel Porotherm, stropy jsou z prefabrikovaných betonových panelů Spiroll, okna VEKRA mají izolační trojskla, zatepleni v tloušťce až 20 cm je z grafitového polystyrenu, samočisticí fotokatalytická omítka BAUMIT v kombinaci s kamenným fasádním obkladem.

Rodinný dům se nachází v žádané rezidenční lokalitě v bezprostřední blízkosti českého krasu a s příjemnou sousedskou atmosférou. Nákupní centra Metropole Zličín a Nový Smíchov jsou v dosahu pouhých 9 minut jízdy.


Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže. Rádi se Vám budeme věnovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Keltská, Zbuzany
ID
36614
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
329 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
989 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbuzanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu