Prodej rodinného domu, Čáslav, P. J. Šafaříka, 174 m2 (ID: 3373939)

P. J. Šafaříka, Čáslav

6 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 883 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Čáslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji stylový rodinný dům 5+kk s terasou, garáží a okrasnou zahradou v klidné vilové čtvrti v Čáslavi v ulici P. J. Šafaříka v části obce Čáslav-Nové Město. Na rohové parcele o výměře 626 m2 nabízí samostatně stojící dvoupodlažní dům s částečným podsklepením celkem 174 m2 užitné plochy včetně 14 m2 sklepních prostor a 15 m2 půdy. Dispozičně je dům v přízemí členěn na velkorysou verandu, chodbu, obytnou kuchyni, 2 pokoje, koupelnu s vanou, sprchovým koutem a bidetem, samostatné WC a spíž. Z chodby je přístup do sklepa a betonovým schodištěm do podkrovních prostor, které jsou členěny na 2 větší pokoje, kuchyňku a koupelnu s WC a sprchovým koutem. Třetí pokoj je naprosto neproblematicky možné vybudovat využitím části podkroví, které bylo využíváno jako půda/sklad, ale má prostorové (15 m2) i světelné parametry identické jako dva standardní pokoje. Z chodby podkroví je přístupná i terasa o výměře 28 m2 nad přístavbou verandy s příslušenstvím.
Na pozemku samostatně stojí garáž s dílenským koutem o celkové podlahové ploše 32 m2. Zpevněnou příjezdovou cestu ke garáži lze využít k zaparkování 2 vozidel. Nemovitost je obklopená okrasnou zahradou, která vytváří atraktivní kulisu a vyzývá k příjemné relaxaci.
Dům je napojen na veškeré sítě, kromě veřejného vodovodu disponuje i studnou s užitkovou vodou. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel.
Nemovitost se prodává včetně nábytku.
Okolí domu nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb.
Dům si uchoval poklidnou atmosféru 30. let 20. století, doby, ve které byl postaven, ačkoliv historicky prošel dílčími rekonstrukcemi. Nemovitost je udržovaná, v dobrém stavu a lze ji okamžitě obývat, ale citlivá rekonstrukce může posunout standardy bydlení k dnešním požadavkům při zachování příjemného genia loci. Tento rodinný dům je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidnou lokalitu a nemovitost, která si uchovala architektonický styl a nabízí prostor a funkčnost domu zakomponovaného do okrasné zahrady.
V případě zájmu o další informace a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Parametry domu

Cena
6 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
P. J. Šafaříka, Čáslav
ID
0059-NP06887
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
626 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 255 lidí

Prodejce

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Mgr. Jaroslav Slavotínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čáslavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu