Prodej chaty, Křivoklát, 180 m2 (ID: 3373960)

Křivoklát

10 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 992 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Křivoklátě

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi svým umístěním zcela výjimečnou nemovitost - rodinný dům (chalupu) o dispozici 4+kk v přízemí a čtyřmi menšími dětskými pokoji v podkroví (užitná plocha 180 m2) v panenském údolí řeky Berounky v části obce Častonice (kat. území Křivoklát).

Celková výměra vlastního rovinaté pozemku činí úžasných 4.905 m2. Na pozemku nechybí ani terasa s vyhřívaným bazénem či garáž.

Objekt prošel převážnou rekonstrukcí.
IS: elektřina 230/400V, odpadní jímka, kopaná studna; vytápění infrapanely a krbovými kamny.
Objekt se nachází na zcela výjimečném místě v hlubokém a zalesněném údolí řeky Berounky. V sousedství se nachází pouze několik chat a díky tomu, že v Častonicích cesta končí, jedná se o velmi klidné a doslova bohem zapomenuté místo, kterých je už bohužel opravdu pomálu. Paradoxem je, že vzdálenost od městyse Křivoklátu je pouhých 1,5 Km. Velkou výhodou je vyřešený příjezd po obecní komunikaci. Objekt se nachází nad povodňovou zónou. Doporučuji pro milovníky klidu a přírody.
Pro další informace a sjednání termínu prohlídky volejte.

Parametry domu

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Křivoklát
ID
0023-NP07700
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
4905 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 45 lidí

Prodejce

Jan Frank

Jan Frank

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Křivoklátě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu