Prodej rodinného domu, Sázava, nám. Voskovce a Wericha, 326 m2 (ID: 3374118)

nám. Voskovce a Wericha, Sázava

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc

(vč. ceny právního a realitního servisu.)

Prémioví partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

VÝRAZNĚ ZLEVNĚNO!

Vážení klienti,
Ve výhradním zastoupení majitele, vám nabízíme exkluzivní komerční nemovitost na náměstí Voskovce a Wericha v Sázavě.

Tento komerční prostor, který prošel nákladnou rekonstrukcí a byla provedena přístavba v letech 2000 a 2010, je ideální příležitostí pro podnikání v samém srdci města. S rozlohou 155m2 v 1NP a dalšími 171m2 V 2NP, nabízí dostatek místa pro různé obchodní aktivity.

První nadzemní podlaží je momentálně využíváno jako řeznictví a uzenářství s prodejnou a bufetem. Tato část je dobře vybavena technickými místnostmi a nabízí prostor pro gastronomické aktivity. Jelikož se jedná o zavedený podnik v žádané lokalitě v centru města, je zajištěna vysoká viditelnost pro zákazníky.
Provozovnu je možné ihned převzít a pokračovat v podnikání, veškeré plně funkční vybavení je zahrnuto v kupní ceně.

Druhé nadzemní podlaží je volné a nabízí širokou škálu variant využití. Donedávna bylo využíváno jako posilovna a solárium, a je tedy vhodné prostor využít pro podobná sportovní a wellness zařízení. Existují zde dvě velké místnosti, šatny, umývárna a toalety, což umožňuje snadnou adaptaci pro kosmetické centrum, jógu, taneční studio a další sportovní nebo beauty aktivity.

Pokud v Sázavě hledáte skvělou příležitost pro podnikání, tento komerční prostor nabízí velký potenciál a mnoho možností. Velkým benefitem je také poloha nemovitosti, která se nachází v samém centru města, což zajišťuje pravidelný tok potenciálních zákazníků.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101903.

Parametry domu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. ceny právního a realitního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
nám. Voskovce a Wericha, Sázava
ID
N101903
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
326 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
414 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Petr Hromas

Petr Hromas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu