Prodej rodinného domu, Sázava, Ke Kopaninám, 180 m2

Ke Kopaninám, Sázava

11 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 801 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám samostatně stojící, vzorně udržovaný zděný dvoupodlažní vícegenerační dům (výstavba 1974) čtvercového půdorysu (105 m², sedlová střecha), nacházející se ve velmi klidné okrajové vilové části obce Sázava. Dům obklopený zahradou se nalézá na mírně svažitém oploceném pozemku se zastřešeným, obezděným, vydlážděným grilovacím přístavkem a kůlnou.
Dispozičně je dům o dvou samostatných bytových jednotkách členěn na dvě nadzemní podlaží (+ půdní prostory) a na jedno podzemní (technické) podlaží nacházející se v rovině zahrady a ústící přímo do zahrady. 1.NP domu je tvořeno zádveřím s předsíní a přímými vstupy do obou podlaží, dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s balkonem do zahrady, samostatnou kuchyní (kuch. linka, skloker. el. sporák) a dvěma koupelnami (1xsprch. kout, 1xvana) s jedním WC. 2.NP (samostatný vchod ze zádveří) je tvořeno předsíní se vstupem na menší terasu, dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem (kuch. linka se zabudovanou ledničkou), koupelnou se sprch. koutem a samostatným WC. Technickým otvorem ve stropě lze vstoupit do půdních prostor využívaných pro technické a skladovací účely.
Podzemní podlaží domu přímo propojené s interiérem domu vnitřním schodištěm tvoří prostorná technická místnost bývalé garáže přebudovaná na odpočinkovou místnost s rozměrným východem přímo do zahrady, další techn. místnost (kamna na pevná paliva, vana), místnost s plyn. kotlem (Protherm, komín vyvložkován) a objemným zásobníkem TUV a menší komorou.
Okna domu jsou osazena plastovými okny, Podlahy jsou kryty linoleem či koberci. Vytápění a ohřev TUV jsou zajištěny ústředním topením s rozvodem do radiátorů umístěných v celém domě, napojeným na plynový kotel umístěný v technické místnosti nalézající se v 1.PP domu, vše řízeno automatickým regulačním systémem napojeným na teplotní čidlo v domě. Kromě plynového vytápění lze alternativně využít pro vytápění i kamna na pevná paliva.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina, plyn), na zahradě je dále i vlastní studna (ponorné čerpadlo, užitková voda). Vjezd na zahradu je vjezdovou branou přiléhající ke klidné místní obslužné komunikaci. Dům byl doposud využíván k trvalému bydlení, ale je možné ho využívat i jako rekreační nemovitost. Majitel domu dosud nedodal PENB, je dům dle platné legislativy prozatím označen energetickou třídou G.
Zástavba okolních rodinných domů se zahradami v klidné okrajové části Černé Budy menšího města Sázava naplňuje představu klidného a bezproblémového bydlení nacházejícího se pouhých 50 km od centra Prahy (dálnice D1-sjezd Sázava). V širším centru Sázavy se nachází mateřská škola, základní škola, obchodní dům, Tesco, Flop, kulturní dům, pekárna, cukrárna, kino, pošta i zdravotní středisko. Obec je obsluhována PID. K dispozici je autobus (zastávka 660 m od domu) i vlak (stanice Sázava 1450 m) s pravidelnými spoji do hlavního města i Benešova, Kutné Hory, Kolína, a Kouřimi.

Parametry domu

Cena
11 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Ke Kopaninám, Sázava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
651 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu