Prodej pozemku pro bydlení, Unhošť, Nouzovská, 1199 m2

Nouzovská, Unhošť

8 755 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 724 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Unhošti

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně vám představuji nabídku kompletně zasíťovaného stavebního pozemku o celkové výměře 1199 m2, který se nachází na severozápadním okraji obce Unhošť nad rybníkem Bulhar. Jedná se o velice oblíbenou a atraktivní lokalitu. Zde máte přírodu opravdu na dosah ruky. V okolí je řada možností trávení volného času v přírodě, je zde spoustu cyklostezek, turistických tras, ale někomu postačí prostě jen procházka v lese, nebo kolem rybníka.
Unhošť nabízí svým obyvatelům kompletní občanskou vybavenost, mateřkou školku, dvě základní školy, sportovní areál, řadu obchodů, restaurací, kaváren ale i supermarkety a obchodní centrum. Ve městě je hned několik autobusových zastávek se skvělým spojením do Prahy, Kladna i řady dalších měst a obcí. Nájezd na dálnici D6 je v dojezdové vzdálenosti zhruba 6 minut a na okraji Prahy jste za 15 minut.
Potřebujete poradit s plánovanou výstavbou, popřípadě zajistit financování koupě nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat a já vám zajistím kompletní realitní servis. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100866.

Parametry pozemku

Cena
8 755 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Nouzovská, Unhošť
ID
N100866
Plocha nemovitosti
1199 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KLADNO

náměstí Svobody 1626, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Čížek

Petr Čížek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Unhošti?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu