Prodej rodinného domu, Myštěves, 404 m2 (ID: 3375201)

Myštěves

3 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 675 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Myštěvsi

Informace k domu

Příležitost koupit dva rodinné domy s prostorným technickým zázemím. Jedná se o domy s č.p. 57 a s č.p. 115 v obci Myštěves. Součet podlahové plochy domů, včetně technického zázemí a podkroví je celkem 404 m². Pozemek je veliký 886 m². V jednání je i přikoupení dalšího pozemku. Na obou domech došlo v minulosti k výměně střešní krytiny a dešťových svodů.

Na hlavním domě s č.p. 57 byli provedeny rozsáhlejší rekonstrukce. Tento dům o ploše 141 m² (včetně podkroví) má dispozici 4+1 a navazuje na něj prostorné technické zázemí o ploše dalších 152 m² (včetně podkroví). Toto zázemí může sloužit např. jako dílna nebo sklad. V hlavní části domu jsou nová okna včetně vnitřních i venkovních parapetů. Dále tu jsou nové, štuky, rozvody vody, topení, odpadů i elektroinstalace, která je svedená do chodby, kde je místo pro osazení elektrorozvaděče. Veškeré stropové trámy byli ošetřeny. Sádrokartonové podhledy zbývá osadit pouze v kuchyni a v chodbě. V domě nejsou žádné známky vlhkosti. V přízemí jsou podlahy betonové a z větší části je na nich již položena keramická dlažba. Dlažba je nakoupená i do zbylé části přízemí domu. V koupelně je geberit, příprava pro WC, rohovou vanu, umyvadlo, topný žebřík a pro instalaci plynového, nebo elektrického ústředného kotle. Z koupelny vedou rozvody teplé vody do celého domu i ke všem zakoupeným radiátorům, které stačí jen osadit. Komín k případnému plynovému kotli je již vyvložkování. V domě je i druhý komín, který po vyvložkování může sloužit k alternativnímu zdroji tepla. Součástí prodeje je také již zakoupené na míru vyrobené schodiště z masivu. V podkroví jsou podlahy z OSB desek, sádrokartonové podhledy a příčky. V krokevním prostoru je cca 30 cm tepelné izolace.

Před domem jsou pilíře na elektroměr a plynoměr. Plynoměr tu už osazený je. Voda do domu je přivedena z obecního řádu. Na dvorku je navíc 15 m hluboká kopaná vydatná studna. Odpady jsou svedeny do dvoukomorového septiku s přepadem do trativodu. Okapové svody jsou svedeny do nádrže na dešťovou vodu a následně též do trativodu.

Vedlejší dům s č.p. 115 o ploše cca 111 m² (včetně podkroví) je kromě nové střechy téměř v původním stavu. Nachází se v něm, jedna místnost, chodba, WC, sklípek a garáž se schodištěm do podkroví.

V obci je obchod s potravinami, obecní hospoda, dětské hřiště, fotbalové hřiště a nedaleko je i zámek s golfovým hřištěm.

Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti zatím nebyl vypracován, uvádím dle zákonné povinnosti prozatím třídu G.

Pro více informací volejte. Těším se na osobní setkání při prohlídce v Myštěvsi.

Parametry domu

Cena
3 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Myštěves
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
404 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
886 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Václav Kolář

Václav Kolář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Myštěvsi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu