Prodej rodinného domu, Český Krumlov, Rožmberská, 155 m2

Rožmberská, Český Krumlov - Horní Brána

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českém Krumlově

Informace k domu

nabízíme do prodeje patrový rodinný dům s velkou zahradou a netradičním zahradním altánem s nádherným výhledem na historické centrum Českého Krumlova. Tato lukrativní nemovitost nabízí možnosti pro vícegenerační bydlení nebo provozování penzionu. Parkování pro vícero automobilů je na vlastním pozemku u domu.

Jedná se o nově postavený patrový rodinný dům před dokončením interiérů, který lze využívat i jako penzion..
Dispozice domu je uzpůsobená trvalému bydlení 5+kk se třemi koupelnami, nebo je možné nemovitost využívat ke zřízení penzionu o dispozici 1.NP: 1+kk s technickým zázemím, 2.NP: 2 apartmány s vlastními koupelnami, podkroví: 2 ložnice.
Při vstupu do domu se ocitnete ve vstupní chodbě a zádveří, které vás zavede do obytné části přízemí. V přízemí domu je nainstalováno podlahové topení, které přispívá k příjemnému a rovnoměrnému rozložení tepla. Po schodišti se dostanete do druhého nadzemního podlaží (2.NP), kde se nacházejí dva apartmány, každý s vlastní koupelnou. Centrální schodiště následně vede do podkroví, kde jsou umístěny dvě ložnice s vikýřovými okny, která nabízejí nádherný výhled na historické centrum Českého Krumlova.

Součástí nemovitosti je nově upravená velká zahrada, která nabízí dostatek soukromí a krásný výhled na celé město. Na horní části zahrady se nachází klidová zóna s atypickým altánem, který představuje ideální místo pro odpočinek a relaxaci.

Parkování je možné na vlastním pozemku, kde jsou vyhrazená parkovací stání.

Tato nemovitost se nachází v památkově chráněném území, což představuje zvláštní hodnotu a ochranu pro historické prostředí.

Poloha této nemovitosti je ideální jak pro soukromé bydlení, tak pro komerční využití. Nachází se v těsné blízkosti historického centra, které je v docházkové vzdálenosti pouze 5 minut. Toto umístění nabízí výhodu snadného přístupu k hlavním atrakcím, restauracím, obchodům a dalším zařízením ve městě.

Autobusové nádraží je také v blízkosti, ve vzdálenosti do 10 minut chůze. Tato skvělá dopravní dostupnost umožňuje pohodlné cestování jak pro obyvatele, tak pro návštěvníky.

Horní Brána je tedy žádanou lokalitou v Českém Krumlově, která propojuje historickou atmosféru města s pohodlím moderního života.
Podrobnější informace o této nemovitosti vám poskytne makléř nabídky.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rožmberská, Český Krumlov - Horní Brána
ID
0020-NP07722
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
148 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Michaela Mikešová

Michaela Mikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Českém Krumlově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu