Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Křišťanova, 109 m2 (ID: 3384946)

Křišťanova, Praha 3 - Žižkov

16 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 969 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Home Real Estate nabízí v zastoupení na prodej luxusní mezonetový byt, který se nachází v domě po kompletní rekonstrukci (2021) na Praze 3 v Rezidenci Křišťanova. 

Mezi standardy bytu patří: klimatizace ve všech místnostech, kvalitní dřevěná podlaha s kartáčovaným povrchem a matným lakem, bezfalcové interiérové dveře s nadstandardní výškou 2,1m, bezpečnostní protipožární vchodové dveře, v koupelnách jsou velkoformátové obklady a dlažba od italského výrobce,  podlahové vytápění v obou koupelnách.
 
V bytě najdete velké množství úložných prostor, které jsou na míru vyrobeny od společnosti INDECO. Výjimečně praktickým prvkem je vestavěný úložný prostor pod schodištěm v chodbě, kde se kromě místa pro věci, nachází praktická kombinace pračky a sušičky.  
 
Byt disponuje vlastním měřením tepla a je napojen na centrální vytápění (centrální kotelna v suterénu).
 
Dům se nachází v klidné ulici, v blízkosti Královských Vinohrad. Architekti dbali na renovaci původních prvků objektu především jeho exteriéru. Interiérový prostor je naopak pojímán s ohledem na nároky současného komfortního životního stylu. S citem laděné povrchové materiály, osobitý projev s apelem na kvalitu zpracování. Vzniká tak možnost bydlení se zážitkem historického měšťanského espritu Vinohrad v současném design pojetí, což lze považovat za luxusní životní styl.
 
V domě je nový výtah na fasádě domu.
 
V těsné blízkosti se nachází Obchodní centrum Atrium Flóra. Náměstí Jiřího z Poděbrad je jen pár minut chůze. Na tomto velmi oblíbeném místě se nachází nespočet kaváren, restaurací, pekáren a dalších  možností.  Na tomto náměstí se v sezóně pořádají každý týden od středy po sobotu farmářské trhy. 
 
Přímo v ulici Křišťanova je menší park s dětským hřištěm. V docházkové vzdálenosti jsou pak známé Riegrovy sady či park Parukářka. 
 
Na měsíčních zálohách za bydlení zaplatíte celkem 7.500,- Kč/měsíc (fond oprav, teplá a studená voda, teplo, výtah, odpad, úklid, sklep, elektřina atd.)

Jednotka je o celkové výměře 109 m2.

Rozměry spodního patra:
vstupní chodba (11,8 m2);
koupelna s vanou a WC (5,3 m2);
hlavní ložnice (14,8 m2) s en-suite koupelnou (4,1 m2) a vstupem na balkón (2,9 m2);
neprůchozí pokoj (21,6 m2);
komora (3,4 m2).

Rozměry vrchního patra: 
obývací pokoj (42,4 m2) s kuchyňskou linkou vyrobenou na míru;
terasa (8,7 m2).
 
Součastí prodeje je i prostorná sklepní koje v suterénu budovy.
 
Pro více informací ohledně teto nemovitosti nebo prohlídky nás kontaktujte na níže uvedeném telefonním čísle nebo vyplňte kontaktní formulář.

Parametry bytu

Cena
16 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Křišťanova, Praha 3 - Žižkov
ID
36802
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
109 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Department #3 Sales

Department #3 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu