Prodej bytu 1+kk, Praha - Nusle, Družstevní ochoz, 20 m2

Družstevní ochoz, Praha 4, Nusle

2 821 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 444 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej bytové jednotky k rekonstrukci o dispozici 1+kk 20,8m2, se nachází v 1. podzemním podlaží renovovaného bytového domu. Podlahová plocha bytu nabízí 20,8 m, orientovaných na severní stranu. K bytu náleží samozřejmě i sklepní kóje o výměře 1,7 m. Celková plocha bytu nabízí 22,5 m.


Družstevní ochoz v pražských Nuslích nabízí klidné a příjemné bydlení v blízkosti přírody, a přesto s vynikající dostupností a bohatou infrastrukturou. Tato lokalita poskytuje dokonalou kombinaci klidného prostředí a různorodých možností pro každodenní život.

Dopravní dostupnost je jednou z klíčových výhod této lokality. V blízkosti se nacházejí zastávky metra, autobusů, tramvají a vlaků, což usnadňuje pohyb po městě. Rychlý přístup na Městský okruh a dálnice dává možnost snadného cestování autem.

V okolí Družstevního ochozu najdete širokou škálu občanské vybavenosti. Divadlo Na Jezerce, park Jezerka, obchody, nákupní centra, restaurace, kavárny, a mnoho dalších zajímavých míst zajišťuje rozmanité možnosti pro volnočasové aktivity a nakupování. Sportovní nadšenci ocení blízkost skateparku, cyklostezky, tenisových kurtů a dětských hřišť. Kromě toho jsou v dosahu i vzdělávací instituce, což činí tuto lokalitu vhodnou pro rodiny s dětmi.

Družstevní ochoz se tak stává nejen místem bydlení, ale i komunitním prostorem, kde se snoubí klid a pohoda s možností aktivního a společenského života. ID nemovitosti JVA0334-0001.

Parametry bytu

Cena
2 821 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 1. 2024
Adresa
Družstevní ochoz, Praha 4, Nusle
ID
JVA0334-0001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
20 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
20 m2
Plocha nemovitosti
20 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Faraon Reality s.r.o.

Faraon Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu