Prodej rodinného domu, Ostrava, Krásnopolská, 105 m2 (ID: 3386415)

Krásnopolská, Ostrava

10 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 755 Kč /za měsíc

(cenové rozpětí podle velikosti pozemku)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení stavitele přicházíme s nevšední příležitostí na koupi řadového domu na prestižní adrese v Ostravě Pustkovci na ul.Krásnopolské. Na této adrese právě vyrůstá 10 exkluzivních řadových domů, které změní Váš pohled na bydlení a poskytnou Vám nadstandardní komfort, moderní technologie a udržitelnost v jednom.

Hlavní výhody domů:
• Nízkoenergetické domy: Úspora energií a snížení nákladů na bydlení. Domy budou zateplené pomocí vaty, osazené plastovými okny s izolačními trojskly, které zajistí tepelnou i zvukovou izolaci, na střeše budou umístěny solární panely pro zajištění tepla a teplé vody
• Zastřešené terasy: Užijte si odpočinek na vlastní terase.
• Vlastní zahrady: Zelená oáza přímo u Vašeho domu pro neomezenou relaxaci.
• Parkovací místa: Každý dům disponuje vlastním parkovacím místem s přípravou pro nabíjení elektromobilů a s možností dokoupení dalšího parkovacího místa.

Variabilní dispozice:
• 4+1: Pro rodiny s vyšším počtem členů nebo prostorovou náročností.
• 5+kk: Ideální pro ty, kteří potřebují více místností pro práci či záliby.

Plochy domů:
• Užitná plocha: 129 m2 (včetně terasy a skladu)
• Obytná plocha: 105,5 m2
• Výměra zahrady: Od 44 m2 do 133 m2

Vynikající lokalita:
Tato klidná a atraktivní lokalita nabízí výbornou dopravní obslužnost a plně vyvinutou občanskou vybavenost. V blízkém okolí naleznete turistické trasy, cyklotrasy, lesní stezky a parky pro aktivní odpočinek. Nemusíte se vzdát pohodlí metropole - Fakultní nemocnice, školy, školky, Planetárium a oblíbený hypermarket Globus jsou doslova na dosah.

Výhody pro první zájemce:
První 3 zájemci obdrží voucher na kuchyň včetně spotřebičů v hodnotě 250.000 Kč. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost!

Domy srdcem i rozumem:
Tyto domy nejsou pouze skvělým místem pro vlastní bydlení, ale také ideální investiční příležitostí pro ty, kteří hledají stabilní zhodnocení svého majetku. Skvělá dostupnost do centra Ostravy i Opavy zaručuje nejen pohodlný životní styl bez kompromisů, ale i neustále rostoucí hodnotu a vynikající pronajimatelnost.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku. Zavítejte k nám a poznáte, že naše domy se odlišují od ostatních. Kontaktujte nás a rezervujte si svůj nový domov plný komfortu a moderních vymožeností.

Parametry domu

Cena
10 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cenové rozpětí podle velikosti pozemku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Krásnopolská, Ostrava
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
105 m2
Plocha nemovitosti
200 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lucie Laufersweilerová

Lucie Laufersweilerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu