Prodej bytu 2+1, Kněžice, 56 m2 (ID: 3386923)

Kněžice

2 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 390 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kněžicích

Informace k bytu

Hledáte domov v klidném venkovském prostředí mezi Jihlavou a Třebíčí? Máme pro vás pěkný byt 2+1 s komorou v Kněžicích vzdálených cca 17 km od Jihlavy i Třebíče a 5 km od Brtnice. Byt je v umístěný v 2. NP čtyřpodlažnícho bytového domu s možností parkování přímo před domem nebo na přilehlém prostranství vedle domu. Byt může být velmi rychle uvolněn k nastěhování.
V bytě je sedm místností a je tvořen:
kuchyní 11,68 m2, pokojem 15,81 m2, ložnicí 14,45 m2 s balkonem cca 1,15 m2, koupelnou 2,65 m2, samostatným WC 1,02 m2, komorou 2,82 m2 a chodbou 6,51 m2. K bytu patří sklepní kóje 1,4 m2 v přízemí bytového domu.
Obec Kněžice se nachází v turistické oblasti Střední Vysočina – Jihlavsko. Jméno obce pravděpodobně znamená "ves lidí knězových" – vesnice měla v minulosti vztah k Želivskému klášteru. První písemná zmínka o Kněžicích pochází již z roku 1222, mimochodem, jedná se o vůbec nejstarší písemnou zmínku o osídlení v celém širokém okolí. V obci a jejím okolí najdou turisté mnoho zajímavého: především je to Kněžické muzeum přírody na místním zámečku, kostel sv. Jakuba Staršího a kaple sv. Jana Nepomuckého, Ekocentrum Chaloupky, Zlatomlýnský vodopád pod rybníkem Zlatomlýn a v širším okolí také zámek Aleje a přírodní rezervace U Římské studánky, U Trojáku, Na podlesích či Urbánkův palouk. V okolí Kněžic je mnohoturistických stezek a cyklotras. V obci je obecní úřad, MŠ, ZŠ, zdravojtní středisko, obchody s potravinami, hospůdka, aj.
Byt je možno financovat úvěrem ze stavebního spoření nebo hypotékou. Zajistíme, nezávazné konzultace s naším finančním specialistou - zdarma. Také můžeme zprostředkovat financování pro klienty, kteří nedostanou hypotéku v bance.

Parametry bytu

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Kněžice
ID
00460
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
2.
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Mgr. Ladislav Fajmon, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Kněžicích (okr. Jihlava)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu