Prodej bytu 1+kk, Praha - Bubeneč, Jaselská, 33 m2

Jaselská, Praha 6, Bubeneč

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízím k prodeji krásný, moderní byt o dispozici 1+kk, 33m2. Byt v osobním vlastnictví se nachází v přízemí udržovaného cihlového domu s výhledem do klidného dvora (bez hluku dopravy, barů nebo restaurací).
Jedná se o velmi oblíbenou lokalitu Praha 6-Bubeneč, ulice Jaselská.

Jednotka, která prošla kompletní rekonstrukcí před 2 roky, má vlastní el. kotel pro ohřev vody a je zde podlahové vytápění. Prostor se skládá z velikého obývacího pokoje s manželskou postelí a s dostatkem úložného prostoru, vybavený kuchyňskou kout s lednicí, pračka + sušička jsou zabudovány ve skříňkách kuchyně, jídelní stůl se židlemi. Dále koupelna se sprchovým koutem a WC.
K bytu náleží také prostorný sklep.

Tento byt je ideálním, jak pro investici, tak také pro vlastní bydlení, např. jako startovací byt pro jedince nebo mladý pár.
Jelikož se jedná o jednotku v osobním vlastnictví je možné si na ní vzít hypotéku se kterou Vám samozřejmě rádi a zdarma pomůžeme.

Jednotka se nachází v rezidenční čtvrti se spoustou krásných vil, které jsou domovem mnoha ambasád. Pražský hrad je 20 minut pěšky a 16 minut tramvají. V docházkové vzdálenosti je také Stromovka - největší pražský park s jezery, zámky, kavárnami a sportovišti. Největší pamětihodnosti jsou v dosahu pár minut metrem A - Václavské náměstí, Staroměstské náměstí s luxusními obchody v Pařížské ulici, Malá strana, Vinohrady atd.
V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost.
Stanice metra linky A je v docházkové vzdálenosti (5 min).


Doporučuji prohlídku.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 5. 2024
Adresa
Jaselská, Praha 6, Bubeneč
ID
LK144932
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Patro
1. z 6
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Duna House

Duna House

Michelská 300/60, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Kryštof Plavka

Kryštof Plavka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu