Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Bulhary, 4330 m2 (ID: 3388566)

Bulhary

5 196 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 763 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Bulharech

Informace k pozemku

Výjimečná investiční příležitost:
Nabízíme k prodeji rozlehlý pozemek o velikosti 4330 m2 v idylické lokalitě u obce Bulhary, ležící pod malebnými Pálavskými vrchy. Pozemek je ideální pro výstavbu jednoho nebo více rekreačních domů, které mohou sloužit jako lukrativní pronájmy. Pyšní se svou polohou v srdci vinařské oblasti, jen 5 km od vodních nádrží Nové Mlýny, známých svými rozmanitými možnostmi vodních sportů a rybolovu. Těsná blízkost řeky Dyje, která je od hranice pozemku vzdálena pouze 20 metrů, přidává k této lokalitě půvab a příležitost pro rybářské nadšence.
Podle územního plánu je pozemek určen „pro individuální rekreaci s 10% zastavěností“, což umožňuje výstavbu jedné nebo několika rekreačních chat bez zásadního omezení velikosti. Tento aspekt činí pozemek mimořádně atraktivním pro investory, kteří hledají možnosti výstavby pro následný pronájem nebo prodej.
Region je známý svou rozsáhlou sítí cyklotras a turistických stezek, což přináší nekonečné možnosti pro outdoorové aktivity. S jeho bohatým přírodním dědictvím, včetně lužních lesů a řeky Dyje, je tato lokalita skvělým místem pro ty, kteří hledají únik z městského ruchu a chtějí se ponořit do nádhery jihomoravské přírody.
Příjezdová cesta k pozemku vede po obecní asfaltové cestě, s možností získání povolení pro přístup. Na pozemek lze přivézt elektřinu, odpady lze řešit jímkou či čističkou a voda může být zajištěna z obecního vodovodu nebo vrtem.
Tento pozemek představuje nejen krásné místo pro odpočinek, ale také lukrativní investici pro ty, kteří chtějí využít rostoucí poptávky po rekreačních nemovitostech v této populární turistické oblasti. Nechte se okouzlit potenciálem této lokality a objevte, jak může obohatit váš investiční portfolio. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Parametry pozemku

Cena
5 196 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Bulhary
ID
BP130394
Plocha nemovitosti
4330 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Allrisk reality

Palackého třída 1152/104, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Hodonská

Hana Hodonská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Bulharech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu