Prodej pozemku pro bydlení, Jílové u Prahy, 9204 m2 (ID: 3389116)

Jílové u Prahy

6 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 355 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje právní servis a provizi realitní kanceláře)

Prémioví partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečné místo pro výstavbu snového rodinného domu v nádherné lokalitě s vlastním potokem, v rychlé dostupnosti z Prahy.

Objednejte se na osobní prohlídku, na které obdržíte veškeré důležité informace. Po této prohlídce zajistíme schůzku se starostou obce Jílové u Prahy, při které dostanete veškeré pro vás důležité informace ohledně využitelnosti pozemků pro výstavbu.

Celková rozloha pozemků nabízených k prodeji je cca 9204 m2, z toho pozemek určený pro výstavbu cca 1530 m2, zastavitelná část pozemku cca 750 m2. U hranice pozemku byla již zřízena přípojka elektřiny od ČEZ, Vrtaná studna dle projektu je již schválena. K pozemku byla vybudována nová asfaltová příjezdová komunikace.

Místo poskytuje maximální míru soukromí a klidu, pod pozemkem je nově upravený rybníček kolem kterého je kamenná cesta.

A navíc... nejen že máte možnost získat výjimečný pozemek pro výstavbu rodinného domu v mimořádné lokalitě, ale tato koupě a výstavba domu může být pro vás i velmi výhodnou investicí, neboť po realizaci výstavby dálnice D3 se podstatně zlepší dostupnost lokality a cena pozemků v lokalitě výrazně stoupne, možná na úroveň například cen v nedaleké Jesenici.

Neváhejte a domluvte si s makléřem prohlídku nemovitostí!

Parametry pozemku

Cena
6 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje právní servis a provizi realitní kanceláře
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Jílové u Prahy
ID
13132
Plocha nemovitosti
9204 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AG REALITY

Terronská 876/68, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Antonín  Gold

Antonín Gold

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu