Prodej pozemku pro bydlení, Jílové u Prahy, 2463 m2 (ID: 3482434)

Jílové u Prahy

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Jílovém u Prahy

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně zprostředkuji koupi velkorysého, rovinatého stavebního pozemku vhodného pro výstavbu rodinného domu. Pozemek o výměře 2436 m2 Vám poskytne dostatek prostoru pro vybudování Vašeho domova, případně již existuje také projekt na jeho rozdělení při kterém by vznikly dvě samostatné parcely. Nyní se u pozemku nachází hotová přípojka elektřiny, přípojka veřejného vodovodu se nachází zhruba 50m od pozemku, alternativně lze řešit vrt na vodu, tedy vybudování vlastní studny. Odpadní vody budou řešeny ideálně ČOV, případně septikem. Přístup k pozemku je bezproblémový po asfaltového silnici, kterou využívájí pouze lokální rezidenti a je odkloněn od hlavní příjezdové komunikace, díky čemuž je na pozemku klid.


Luka pod Medníkem je vesnice, která je součástí města Jílové u Prahy, nachází se necelých 20 kilometrů od Prahy a spojení s hlavním městem je zde velmi dobré, ať už se rozhodnete cestovate autem, autobusem nebo vlakem. Autem trvá cesta do Prahy zhruba půl hodiny, autobusové spojení na zastávku Budějovická v Praze zabere 44 minut a cesta vlakem z Luka na Hlavní nádraží v Praze pak trvá 55 minut. Výhodou je, že stanice autobusu se nachází pouze 4 minuty chůze od pozemku, vlaková stanice pak asi 10 minut chůze. V Luka naleznete restaurace a potraviny, veškerá širší občanská vybavenost je pak v Jílové u Prahy. Nachází se tam mateřská, základní i střední škola, supermarket, banka, atd.
Okolí pozemku nabízí také mnoho možností pro trávení volného času a relax, například údolí řeky Sazávy, národní rezervaci Medník a mnoho dalšího.


Bližší informace rád poskytnu osobně a budu se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Jílové u Prahy
Plocha nemovitosti
2463 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vincent Vadas

Vincent Vadas

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jílovém u Prahy?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu