Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Erbenova, 100 m2 (ID: 3389413)

Erbenova, Praha - Praha 5

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc

(konečná cena, vč. právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Novostavba bytu s 2 garážovými stáními, jihovýchodně orientovanou terasou a velmi pěkným výhledem do vzrostlých stromů je umístěna v rezidenčním projektu na prestižním místě ve smíchovské vilové čtvrti Na Hřebenkách.

Dispozici bytu ve 1. NP tvoří velký obytný prostor s přípravou na kuchyni, 1 ložnice, 1 ložnice s oddělenou šatnou, koupelna (s vanou), samostatná toaleta s umývátkem a vstupní hala. Z obývacího pokoje vede vstup na slunnou terasu. Hotové vizualizace možnosti zařízení bytu.

Ke kvalitnímu standardu patří dřevěné dubové podlahy, hliníková okna s tepelně izolačními dvojskly a elektricky ovládanými předokenními žaluziemi, systém inteligentní domácnosti, velkoformátová keramická dlažba a sanita Villeroy & Boch, baterie Grohe, bezpečnostní protipožární a protihlukové vstupní dveře a bezfalcové interiérové dveře s magnetickými zámky a výškou 2,3 m, videotelefon, povrch terasy z dřevěných prken. K bytu přísluší 2 garážová stání. Vytápění řeší centrální plynová kotelna, v bytě je rekuperační jednotka. Budova má 3 výtahy.

Atraktivní poloha na konci slepé ulice v klidné zelené čtvrti, v pěším dosahu funguje prodejna potravin či mateřská a základní škola. Kompletní občanská vybavenost je pak v krátké dojezdové vzdálenosti, obchodně-zábavní centra a stanice metra Anděl jsou vzdálené 3 minuty tramvají. Blízko je do parku Sacré Coeur, zahrady Kinských, Petřínských sadů i k mnoha sportovištím na Strahově nebo u přírodní památky Skalka.

Podlahová plocha 116 m2, terasa 11,5 m2, sklep 4,8 m2.

Parametry bytu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena, vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Erbenova, Praha - Praha 5
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
100 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Kateřina Staňková

Kateřina Staňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu