Prodej bytu 4+kk, Černošice, 105 m2

Černošice

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Černošicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme "novostavbu" bytu 4+KK / 105 m2 v rodinném domě se zahradou a garáží, v klidném místě v centru Černošic.

Byt nabídne prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, chodbou, technickou místností se dvema koupelnama, 2 dětské pokoje a ložnice s vlastní šatnou

Byt nabízíme po kompletní rekonstrukci domu. Samozřejmostí je rozvod nové elektroinstalace a vodoinstalace vč. odpadů, stávající omítky budou nahrazeny za nové se základní bílou malbou, podlahy celého bytu budou vyrovnány samonivelační stěrkou, stropy budou zakryty sádrokartonovými podhledy). Dále vybavení, které zahrnuje osazení nových interiérových dveří a obložkových zárubní, pokládku velkoformátové dlažby a obkladů včetně osazení umyvadla se spodní skříňkou, galerie, vany a závěsného WC, pokládku vinylové podlahy, instalaci kuchyňské linky se spotřebiči a další interiérové prvky, které si můžete vybrat z našeho katalogu standardů s konečnou cenou odpovídající Vašemu výběru.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě a byt je vytápěn elektro kotlem .

Dům je v klidné části obklopen zelení s dobrou občanskou vybaveností. Před domem je zelený park,. V docházkové vzdálenosti je školka, škola se sportovním areálem, poliklinika, restaurace, Tesco, Teta a další obchody.

Doprava do Prahy vlakem /5min pěšky na nádraží/ 10min Smíchovské nádraží, 25min Hlavní nádraží

Jsme specialisté na kompletní řešení interiérů dle Vašich přání, proto dokážeme poradit a společně s Vámi navrhnout optimální řešení pro Vás.

Vyobrazený nábytek není součástí ceny, jen poukazuje na možné řešení a variabilitu jednotlivých pokojů.

Součásti ceny je i zajištění kompletního právního servisu a výhodného financovaní, zahrnující porovnaní nabídek od všech bankovních domů.

Parametry bytu

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Černošice
ID
BS8840
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
105 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bianka Strmenská

Bianka Strmenská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Černošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu