Prodej rodinného domu, Kamenné Žehrovice, K Rokli, 84 m2 (ID: 3390371)

K Rokli, Kamenné Žehrovice

7 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 219 Kč /za měsíc

(cena za výstavbu bytové jednotky včetně pozemku 500 m2 a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem)

Prémioví partneři v Kamenných Žehrovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme výstavbu poslední volné bytové jednotky v RD o 2 BJ v nově dokončené lokalitě pozemků v Kamenných Žehrovicích, ulice K Rokli, okr.Kladno. Předmětem nabídky je prodej pozemku klientům a výstavba RD se dvěma bytovými jednotkami (celkem 4 bytové jednotky). Dispozičně jsou bytové jednotky navrženy jako 4+kk, o obytné ploše 84 m2.

Navržena je zděná technologie obvodového zdiva domu - keramické tvarovky Wienerberger Porotherm. Zateplení EPS 20 cm. Izolační trojskla u oken. Tepelné čerpadlo voda vzduch s podlahovým teplovodním vytápěním, zajištující optimální teplotní spád 30/40, s výraznou úsporou elektrické energie na výtápění domu a zároveň ohřev TUV. Parkování na pozemku pro 2 vozy k bytové jednotce.

Cena je za bytovou jednotku pro vlastní dokončení interiéru klientem (koupelna a WC, podlahové krytiny, interiérové dveře), včetně pozemku 500 m2 a zákonné DPH. Finální dokončení interiéru je možné zajistit od nás za cenu 250.000,-Kč.

Nabízíme zároveň i přípravu pro budoucí vybudování obytného podkroví v jednotce, detailnější informace poskytneme na prohlídce stejných RD před dokončením ve Velvarech.


Pozemek o velikosti 500 m2 je za cenu ca 3 mil.Kč. Klienti se stanou před zahájením výstavby Vlastníky pozemku. Výstavba domu na základě uzavřené Smlouvy o dílo po vydání stavebního povolení, které zajištujeme. Projekt domu je v ceně. Zahájení výstavby v létě 2024, dokončení do 10 měsíců.


Obec Kamenné Žehrovice nabízí dobrou občanskou vybaveností, včetně mateřské a základní školy, pošty, zdravotního střediska, vlakového nádraží, dvou autobusových zastávek (s přímým spojením do Kladna (4 km), Prahy (25 km) , Rakovníka (25 km) a dalších míst), čerpací stanice, fotbalového hřiště a další sportovišťě, restaurace, večerka, prodejna COOP, výrobna a prodejna lahůdek, zahradnictví, květinářství, bufet a snídaňového občerstvení.

Spojení do Prahy, Vám usnadní dva sjezdy z Karlovarské dálnice (D6), nacházející se ve vzdálenosti 3 km od obce - na okraji Prahy tak jste za 15 minut!

Nabízíme prohlídku přízemních Dvojdomů před dokončením ve Velvarech, Svatojiřská ulice a dále prohlídku pozemku v Kamenných Žehrovicích.

Zajištujeme hyp.financování pro naše klienty a dále prodej stávajících nemovitostí klientům, kterými se bude financovat koupě pozemku na začátku a výstavba domu.

Parametry domu

Cena
7 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za výstavbu bytové jednotky včetně pozemku 500 m2 a zároveň platí pro vlastní dokončení interiéru klientem
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
K Rokli, Kamenné Žehrovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
84 m2
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Karel Doležal

Ing. Karel Doležal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenných Žehrovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu