Prodej rodinného domu, Sázava, Pod Čihadlem, 240 m2 (ID: 3392165)

Pod Čihadlem, Sázava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 6+1 v ulici Pod Čihadlem, v klidně části města Sázava. Jedná se o výjimečnou příležitost získat příjemný, zajímavě řešený, udržovaný rodinný dům ve vilové čtvrti města, s pečlivě udržovanou zahradou o ploše přesahující 1.500 m2.
Dům má obytné přízemí i podkroví. Prostory jsou navrženy tak, aby byly optimálně využity podle představ současné majitelky.
Přízemí domu je koncipováno jako prostor, kde se setkávají obyvatelé domu a jejich návštěvy. Dominují zde prostory kuchyně s jídelnou, haly a obývacího pokoje. Tyto prostory jsou úmyslně bez dveří a zúžených průchodů. Cílem je vytvořit velkou plochu bez pocitu stísněnosti. Z těchto prostor lze vycházet na jedné straně k bazénu a na druhé straně k pergole s posezením a na zahradu. V přízemí je jedna samostatná místnost o ploše cca 12 m2, která je využitelná jako pracovna, pokoj pro hosty apod. Koupelna a toaleta jsou samozřejmostí.
V podkroví jsou tři pokoje (ložnice), dva z nich mají balkon. Prostory přízemí a podkroví jsou úmyslně propojeny galerií, která umožňuje být v kontaktu s děním v přízemí. Z toho důvodu nemá hala strop, to umocňuje velikost přízemních prostor a díky prosklenému štítu jsou prostory domu prosvětlené.
Interiéry jsou kombinované s dřevěnými prvky (galerie, stropy). Tyto působí příjemným dojmem a vhodně doplňují zděné části domu. I v podkroví je koupelna s toaletou.
Na podlahách je dlažba (kuchyně, chodby, koupelny), v pokojích je plovoucí podlaha, v ložnici korek. Kuchyňské spotřebiče jsou na elektřinu, včetně sporáku.
Dům je podsklepený, je zde garáž, dále technické zázemí domu a úložné prostory.
Vzhledem k charakteru interiéru jsou i okna dřevěná. Vytápění domu je plynem s rozvodem teplé vody do radiátorů. Kotel je umístěný v suterénu. Alternativně lze využít k vytápění v jarním a podzimním období krb umístěný v přízemí. Ohřev vody zajišťuje bojler.
O dům je průběžně pečováno, majitelka dům udržuje ve velmi dobrém stavu. V roce 2018 byla položená nová plechová střecha.
Dům obklopuje udržovaná zahrada s květinami, okrasnými keři a ovocnými stromy.
Mimo stavbu domu jsou na pozemku další stavby a to kůlna, přístřešek pro uskladnění zahradnických potřeb. Na pozemku je kopaná studna o hloubce 11 metrů.
Město Sázava je vyhlášeným rekreačním místem. Příroda nabízí možnosti relaxace, turistiky, cykloturistiky, dalšího vyžití. Řeka Sázava dává možnost věnovat se vodáckým sportům a rybaření.
Je zde dobrá občanská vybavenost (městský úřad, lékař, pošta, MŠ, ZŠ, prodejny potravin, restaurace, půjčovna lodí, hřiště atd. Město žije bohatým kulturním životem, jsou zde koncerty, divadlo, kino, Nájezd na dálnici D1 je vzdálený 10 km.
Koupi domu lze financovat hypotékou, kterou vám zprostředkujeme. Pro další informace kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pod Čihadlem, Sázava
ID
000093
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
1698 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Reality Večerka s.r.o.

Reality Večerka s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu