Pronájem rodinného domu, Nedvědice, 140 m2

Nedvědice

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k jednání)

Prémioví partneři v Nedvědici

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost pronájmu prostorného řadového domu o dispozici 4+1 nacházející se v městysu Nedvědice. Dům stojí v klidné ulici s nízkým provozem.

Uvnitř domu naleznete 140 m2 podlahové plochy rozdělené do dvou pater. V přízemí naleznete nejprve předsíň, chodbu a průchozí kuchyni 9,5m2, která je osazena kuchyňskou linkou se spotřebiči. Dále obývací pokoj s jídelnou 27,5m2, kterou zdobí krbová kamna a televize, prostornou ložnici 16m2, koupelnu 2,4m2 se sprchovým koutem a pračkou, toaletu, technickou místnost 6,7m2 a vstup do sklepa a na dvorek 15m2. V prvním nadzemním podlaží se nachází dva prostorné pokoje 37m2 a 15,2m2 a samostatná toaleta s umyvadlem.

Vytápění domu je zajištěno infra panely, případně krbovými kamny. V ložnicích a obývacím pokoji je položena vinylová podlaha, ve zbytku přízemí je dlažba. Dům je podsklepený a má k dispozici malý dvorek.

V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost potřebnou pro vaše bydlení. V blízkosti se nachází MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, pošta a kostel, pro volnočasové vyžití dětské hřiště nebo hrad Perštejn.

Nájemné činí 17 000Kč, záloha na služby 3000,-Kč. Nájemné je placeno měsíčně předem. Při podpisu smlouvy se hradí vratná kauce ve výši dvou nájmů 34.000,-Kč, nájemné na daný měsíc a provize RK.

Dům je volný ihned.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.. Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte realitní makléřku.

Parametry domu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Nedvědice
ID
5413BL003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
200 m2
Plocha zahrady
15 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michaela Šťastná

Michaela Šťastná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Nedvědici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu