Prodej rodinného domu, Cerhenice, Za Cukrovarem, 158 m2 (ID: 3393640)

Za Cukrovarem, Cerhenice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Cerhenicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji moderní dvoupatrový rodinný dům s celkovou podlahovou plochou 158 m2, situovaný v klidné oblasti obce Cerhenice, jen 12 km od Kolína a zároveň nedaleko hlavního města. Tento dům z roku 2020 postavený jako dřevostavba kombinuje komfortní bydlení s moderním designem a zahrnuje prostornou zahradu o rozloze 1277 m2 s terasou, zámkovou dlažbou a venkovní garáží s úložným prostorem. K vybavení patří bazén, trampolína a dětské hřiště. V případě rychlého jednání jsou majitelé otevřeni diskuzi o ceně a možné slevě. Existuje také možnost ponechat část zařízení.
Tento nově postavený rodinný dům vám nabídne elegantní a pohodlné bydlení, které dokonale kombinuje moderní styl s praktičností. Vstup do domu zaujme svou prostorností a vede do přízemí o rozloze 80 m2, které disponuje technickou místností s nejmodernějším tepelným čerpadlem. Centrální prostor tvoří obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavena elegantní kuchyňskou linkou, nejnovějšími vestavěnými spotřebiči a krbem, který dodává interiéru na útulnosti. Z obývacího pokoje je přímý přístup na terasu, ideální místo pro Váš volný čas a relaxaci. Dále zde naleznete moderně zařízenou koupelnu, praktickou šatnu a útulný hostovský pokoj.
První patro domu o rozloze 78 m2 nabízí tři neprůchozí místnosti, které jsou ideální pro soukromí a klid. Zde se také nachází velká, moderně zařízená koupelna a samostatné WC. Další výhodou jsou půdní úložné prostory, které poskytují dostatek místa pro vaše potřeby.

Celý dům je navržen s důrazem na pohodlí a energetickou efektivitu. Je vybaven změkčovačem vody a trojskly ve všech oknech zajišťující maximální klid a tepelný komfort. Klimatizační jednotky zajišťují příjemné vnitřní klima po celý rok. Ačkoliv je pozemek připraven pro připojení plynu, aktuálně se využívá ekologičtější elektrické vytápění, což z domu činí ideální volbu pro ty, kdo hledají moderní a zároveň šetrné bydlení.

Obec Cerhenice poskytuje veškerou občanskou vybavenost včetně škol a knihovny. K dispozici jsou video a půdorysy pro Vaši lepší představu o tomto krásném domově.
Pokud máte zájem o prohlídku nebo potřebujete poradit s financováním, kontaktujte nás. Na prohlídce Vám rádi ukážeme všechny možnosti a pomůžeme s výběrem nejlepšího řešení financování.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Za Cukrovarem, Cerhenice
ID
00019
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
158 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1154 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Romana Pauš

Romana Pauš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cerhenicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu