Prodej rodinného domu, Ledeč nad Sázavou, Lovčen, 160 m2 (ID: 3394610)

Lovčen, Ledeč nad Sázavou

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Ledči nad Sázavou

Informace k domu

Hledáte rodinný dům, nebo investorsky zajímavou nemovitost, kde je možné mít 2 plnohodnotné jednotky? Jednu takovou nemovitost pro Vás mám, nachází se v ulici Lovčen v Ledči nad Sázavou.

Dům disponuje 160 m2 a pozemek má 226 m2. Objekt má 2 NP, sklep a zázemí na zahradě.

V 1. NP se nachází bytová jednotka 3+1. Při vstupu do jednotky se nacházíme na prostorné chodbě, ze které se doleva dostaneme do koupelny, kde je sprchový kout, naproti hlavním dveřím do jednotky je vstup na toaletu a doprava se dostaneme do dalších místností. Při pokračování do dalších místností po levé ruce míjíme dveře do ložnice, chodbou pokračujeme do kuchyně. Z kuchyně vede vstup do obývacího pokoje a dětského pokoje.
Ve 2. NP, který má samostatný vstup přímo z ulice po schodišti, se nachází rozpracovaná další jednotka o dispozici 3+1. Jsou zde vytvořeny stěny ze SDK a vytaženy odpady. Na dalším vlastníkovi bude kompletace pokojů.

Díky rozdělení na jednotky může sloužit dům jako dvougenerační, nebo investičně jako pronájem dvou samostatných jednotek.

Průkaz energetické náročnosti prozatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

Objekt je vytápěn plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, je připojen na obecní vodovod a napojen na veřejnou kanalizaci.

Věřím, že pokud hledáte dům na bydlení, či jako investiční záležitost v centru Ledče nad Sázavou, bude tato nemovitost jasná volba. Další výhodu je, že 2. NP je možné vytvořit dle svých představ.

Doporučuji Vám prohlídku, na které se na Vás budu těšit!

Růt Lukáš | realitní specialista
RUT&PARTNERS realitní kancelář

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lovčen, Ledeč nad Sázavou
ID
LR2024013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
226 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ledči nad Sázavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu