Prodej rodinného domu, Frýdštejn, 240 m2

Frýdštejn

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(k jednání vč.provize RK a právního servisu)

Prémioví partneři v Frýdštejnu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji úsporný rodinný dvougenerační dům po rekonstrukci s dvougaráží v těsné blízkosti Českého Ráje v obci Frýdštejn. Svou polohou dobře splňuje požadavky na příjemné bydlení pro rodinu či jej možno využít jako dvougenerační. Dům o dispozici 6+2 stojí v klidné zástavbě rodinných domů na pozemku o celkové rozloze 1.017 m2.
Součástí domu je přilehlá slunná zahrada (839 m2), nenáročná na údržbu a parkování před domem pro nejméně 3 vozy. Dům je částečně podsklepen (10 m2).
Dispozice domu:
přízemí : byt o dispozici 2+1 - vstupní chodba se schody do patra i do sklepa, kuchyň, prostorný obývací pokoj, ložnice, nově zrekonstruovaná zděná koupelna (2022) vč. vany, sprchového koutu, toalety a místa na pračku, komora na potraviny; technická místnost přístupná z venku.
patro : byt o dispozici 4+1 - chodba, plně vybavená kuchyň propojená s obývacím prostorem + 3 pokoje, komora na potraviny, kuchyń je vč. vestavěných spotřebičů (el. horkovzdušná trouba, myčka nádobí, plyn.varná deska s digestoří), nově zrekonstruovaná zděná koupelna (2022) vč. sprchového koutu, toalety a místa na pračku.
V celém domě jsou interiérové dveře vč. bezpečnostních přístupových dveří z masívu. Podlahové krytiny - udržované dřevěné parkety, plovoucí podlahy, dlažba.
Technické údaje: celý dům je zateplený vč. dobře udržovaných modřínových oken s trojskly. Dům je možno vytápět dvojím způsobem : úsporným tepelným čerpadlem (2023) s napojení na ÚT či možno využít kondenzační plynový kotel zn. Vailant taktéž s napojením na ÚT. Lze využít i stávající zděný komín a zřídit krbová kamna v obouch bytech. Nyní je nově zřízena FTV od ČEZU (2024), která podstatně snížila el. energii celého domu (7,2 KWh = topení, ohřev TV, osvětlení aj., úložiště el. energie do akumulačních baterií) - nízké měsíční náklady = 3.000,-Kč/měs./ dům.
Dům je napojen na obecní kanalizaci; výhodou je bezplatný přívod kvalitní pitné vody z vlastního prameniště; el.220, 380V v mědi; střešní krytina v dobrém stavu. Dvougaráž s vraty na dálkové ovládání ( 2022 ).
Příjemné a nízkonákladové bydlení bez dalších investic v dostupnosti všech služeb - MHD naproti domu, prodejna potravin, vyhlášená restaurace Kovárna, místní koupaliště, zdravotní středisko, ZŠ i MŠ v nedaleké obci Jeníšovice.
Krásná okolní příroda s cyklostezkami okolo hradu Frýdštejn, Malé Skály, Dolánek aj., s výhodou rychlé dostupnosti na dálnici Praha - Turnov - Liberec.
Pro více informací či sjednání prohlídky pište či volejte makléři.

Parametry domu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání vč.provize RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Frýdštejn
ID
410/2980
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
178 m2
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
1017 m2
Plocha zahrady
839 m2
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jana Rezlerová

Jana Rezlerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdštejnu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu