Prodej bytu 4+1, Praha - Stodůlky, Vackova, 91 m2

Vackova, Praha, Stodůlky

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představuji Vám byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešený jako 4+1 s velkou lodžií a celkovou výměrou 90,8 m2. Je v sedmém patře dobře udržovaného panelového domu s novým výtahem v ulici Vackova 1540/2, Praha 13, Stodůlky.

Byt je ideální i jako dvougenerační, protože ke klasické dispozici 3+1 je připojený další pokoj s předsíní a dvěma komorami. V nich je možné zařídit díky dalším stoupačkám druhou menší koupelnu a toaletu. Interiér je dobře udržovaný s původním jádrem, připravený k rekonstrukci. Má tři samostatné ložnice, obývací pokoj s lodžií 6,9 m2 se širokým dalekým výhledem přes Řeporyje až na Brdské hřebeny za Prahou. Dále je v bytě kuchyň s jídelnou, koupelna s vanou, toaleta zvlášť. K bytu náleží komora 1,9 m2 vedle bytu na patře a sklepní kóje 1,8 m2 v přízemí domu, jejichž výměra není započítána v celkové ploše bytu.

Jde o skvěle situovaný dům s fungujícím společenstvím vlastníků. Má nový výtah z roku 2020, plastová okna a stoupačky. V následujícím období se chystá výměna elektroinstalace a následně se plánuje zateplení celého domu. Perfektní dostupnost autem a MHD. Za sedm minut chůzí na metro Stodůlky, autobusová zastávka hned u domu, za třináct minut dojedete autem na letiště z hlídaného parkoviště, které je před domem. Další možnosti volného parkování přímo v ulici.

Hned za rohem jsou dvě lékárny a poliklinika. V okolí je spousta zeleně s parky a dětskými hřišti, školky (u domu bilingvální), školy, gymnázium, sportovní centrum, restaurace a další oblíbené podniky, veškeré obchody, Makro, Billa a další. Kousek od domu je také park Panská zahrada, Centrální park se Stodůleckým rybníkem, Prokopské Údolí. Větší nákupní možnosti jsou v obchodním domě Luka, nebo na Zličíně.

Byt je ideální pro bydlení velké rodiny a na investici k pronájmu, třeba i na spolubydlení.

Ohledně možné rekonstrukce mohu nabídnout nezávaznou konzultaci s odbornou stavební společností, která se zaměřuje na rekonstrukce nemovitostí na klíč dle představ.

Díky osobnímu vlastnictví bez břemen a zástav jde o skvělou příležitost financování hypotékou, se kterou Vám samozřejmě můj tým pomůže.

Staňte se vlastníkem bytu s výhledem s dostupností všech vymožeností Prahy.

Pro bližší informace jsem Vám k dispozici.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry bytu

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Vackova, Praha, Stodůlky
ID
10717
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Patro
7. z 7
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu