Prodej bytu 2+kk, Brno, Štefánikova, 93 m2 (ID: 3395997)

Štefánikova, Brno

6 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 122 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabídka nového stylového atelieru s galerií ve 2. patře rezidenčního paláce, který v 19. století vystavěl v duchu pozdního historismu na prestižním místě u parku Lužánky významný rakouský architekt Josef Nebehosteny, spoluautor Mahenova divadla. Díky vysoké poptávce po nájemním bydlení v této lokalitě je jednotka vhodná i jako investice. Dočasné snížení ceny o 800.000 Kč.

Dominantou je velký obytný prostor s galerií orientovaný do vnitrobloku a s přípravou na kuchyni, ložnice, koupelna (sprchový kout, WC, umyvadlo), technická místnost a předsíň.
Kvalitní standard vybavení zahrnuje dřevěnou podlahu, masivní dubové lišty, střešní okna Dakea, vstupní protipožární dveře, obložkové vnitřní dveře, podlahové vytápění v koupelně, velkoformátovou dlažbu a obklady Story of Stone, umyvadlo Connet air na masivní dubové desce, závěsné WC se systémem AquaBlade a sedátkem SoftClose, datové zásuvky nebo EPS čidlo. Vytápění dálkové z teplárny, ohřev vody bojlerem. K jednotce přísluší sklepní kóje, za domem lze pronajmout parkovací místo. Budova je bez výtahu.
Dům stojí ve vyhledávané lokalitě ve čtvrti Veveří, přímo u zastávky MHD, odkud se dá během chvilky dostat do centra města, v krátké dojezdové vzdálenosti trolejbusem jsou také všechny brněnské univerzitní fakulty. Budova se nachází hned u vstupu do pěkně upraveného parku Lužánky se širokými možnostmi sportovního vyžití, v pěším dosahu je též světoznámá vila Tugendhat. Čtvrť se honosí mnoha významnými architektonickými památkami a nabízí veškerou občanskou vybavenost.
Celková užitná plocha 93,2 m2, z toho podlahová plocha 70,3 m2, galerie 22,9 m2.
S ohledem na současnou situaci si investor vyhrazuje právo na drobné úpravy standardů.
Fotky dokončeného bytu jsou ze vzorového bytu v projektu.

Parametry bytu

Cena
6 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Štefánikova, Brno
ID
41989
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
93 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
93 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SVOBODA & WILLIAMS

Kapucínské náměstí 307/15, Brno-město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Tereza Štěrbová

Tereza Štěrbová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu