Prodej bytu 1+kk, Praha - Nové Město, Příčná, 25 m2 (ID: 3396643)

Příčná, Praha 1 - Nové Město

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka krásného a útulného bytu 1+kk v srdci Prahy u Karlova náměstí v luxusní historické rezidenci Ferdinand Palace. 

Byt je připraven ihned k nastěhování nebo ke krátkodobému pronájmu.

Hledáte vynikající investiční příležitost v srdci Prahy? Máme pro vás jedinečnou nabídku - luxusní byt 1+kk v Ferdinandově rezidenci, který slibuje výjimečný růst hodnoty a stabilní návratnost investice.

Investiční výhody:
Lokalita: Strategická poloha v centru Prahy, nedaleko od Karlova náměstí, což zaručuje trvalý zájem nájemců, ulice je zároveň velmi klidná, v blízkosti: obchody, skvělé kavárny, restaurace, poliklinika, lékárna, Karlovo náměstí, Václavské náměstí, Náplavka, Národní třída, MHD 3 min pěší vzdálenost.

Exkluzivní rezidence: Ferdinandova rezidence spojuje historii s moderním pohodlím a nabízí exkluzivní bydlení v unikátním prostředí. Nádherná stavba z roku 1919 prošla opravami v roce 2019 a je kompletně zrekonstruována. Zároveň jsou zanechány jedinečné historické prvky (hlavní vstup, chodby).

Rezidenční výhody: Kamerový systém, dostupnost, po kompletní rekonstrukci, klidná ulice v blízkosti centra, bezpečnost, klidné prostředí rezidence, perfektní lokalita pro turisty.

Růst hodnoty: Očekává se stabilní růst hodnoty nemovitosti v důsledku prestižní lokality a exkluzivního charakteru rezidence. Praha je nejžádanějším evropským městem investorů a růst cen nemovitostí stále roste.

Dispozice:
1+kk (1 pokoj s kuchyňským koutem) s vybavením pro okamžité využití se nachází ve 3. podlaží Ferdinandovy rezidence. Moderní design s důrazem na klidnou atmosféru a maximální pohodlí. 

Tento útulný byt je připraven splnit vaše nejvyšší nároky na krásné a pohodlné bydlení v samém srdci Prahy. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, těšíme se na Vás! 

Parametry bytu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Příčná, Praha 1 - Nové Město
ID
662
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
25 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REFA Group s.r.o.

Olšanská 2643/1a, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu