Prodej bytu 4+1, Brno, Táborská, 82 m2 (ID: 3396848)

Táborská, Brno

Rezervováno
9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V rámci projektu Bydlení Táborská - byty & workout & zahrada nabízíme na základě výhradního zastoupení k prodeji novostavbu bytu v osobním vlastnictví dispozice 4+1 se zahradou nacházející se v novostavbě bytového domu na ulici Táborská, Brno - město.

Bytový dům je tvořen dvěma křídly. Uličním křídlem, které má 4. nadzemní podlaží, podkroví a jedno podzemní podlaží a dvorním křídlem se 2. nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V celém objektu je 11 bytových jednotek, které mají k dispozici společnou prostornou zahradu, kde bude vybudována odpočinková zóna s krajinnou zelení, workout hřištěm a společným místem na grilování.
Byt 1.3. se nachází v přízemí dvorního křídla domu. Celý byt je situovám ve vnitrobloku. Celková plocha bytu činí 82,1m2 + zahrada 173,2m2 + sklep v 1.PP domu.
Dispozice: vstupní chodba 4,2m2, předsíň 4,2m2, obývací pokoj 17,9m2 s výstupem na vlastní zahradu, pokoje 13,4m2 a 13m2 s výstupem na vlastní zahradu, kuchyně 9m2, šatna 4,2m2, koupelna se sprchovým koutem 2,5m2, samostatná toaleta.

Tento byt bude připraven pro klienta v následujících nadstandardech: podlahové topení , videotelefon , počítáno s podlahovou krytinou vinyl , dekor si vybere klient, . Dveře interiérové, obklady, dlažby a sanita není objednaná, výběr si provede budoucí klient.
Příprava na předokenní žaluzie ve všech místnostech.

Na terase zásuvka a světlo. Na zahradě automatická závlaha.
V ceně kompletní stavba bytu na klíč (základová deska, izolace, konstrukce, obvodové stěny a příčky, fasáda, krovy, střešní krytina, vodo-topo-elektro rozvody, podlahy, dlažba, obklady, omítky, malba, sanita, dveře, obložkové zárubně a úpravy terénu, atd) v rámci standardů.
Vzhledem k tomu, že byt bude dokončen dle požadavků klienta, pak dokončení stavby bude realizováno do 3. měsíců po dodání podkladů pro dokončení bytu od klienta.
Možnost přikoupení parkovacího stání v 1.PP bytového domu s vlastní zásuvkou pro možnost provádění údržby vozu za cenu 500.000,-Kč. Některá parkovací místa budou navíc vybavena zásuvkou pro dobíjení elektrovozu.


Městská část Židenice nabízí kompletní občanskou vybavenost. Obchody, školy , školky, lékařská i veterinární služba, sportoviště, vše je v blízkém dosahu.
Veškerá spojení, do centra i mimo město, zajišťuje MHD i integrovaná doprava. Dojezd do centra 10 minut. V okolí četné cyklostezky nabízející přístup k oblíbeným volnočasovým lokacím Mariánské údolí, PR Údolí Říčky, Moravský kras.
Vlakové nádraží Židenice je vzdáleno 1,2 km. Výborná dostupnost na rychlostní komunikaci D1 – Praha – Brno – Ostrava.

Nepropásněte tuto unikátní příležitost bydlet a zároveň relaxovat na okraji centra města Brna.

Více informací Vám poskytne makléř – domluvte si nezávaznou osobní schůzku.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Táborská, Brno
ID
65:212103103-2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SDK reality

Moravské náměstí 754/13, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu