Prodej bytu 3+kk, Brno, Lidická, 90 m2 (ID: 3396965)

Lidická, Brno

15 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 962 Kč /za měsíc

(Součástí ceny je sklep k jednotce.)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi byt 3+kk o velikosti 86 m2 a terasou o velikosti 17,6 m2, realizovaný v rámci nového developerského projektu v atraktivní lokalitě v centru Brna, naproti největšímu brněnskému parku Lužánky.

Byt č.801 se nachází ve 8. nadzemním podlaží. Dispozice bytu je řešena velmi účelně, samozřejmostí jsou místa pro vestavné skříně, dvě koupelny, pokoje mají dostatek úložného prostoru. V ceně bytu je sklep o velikosti 6,8 m2. Tato jednotka je vybavena rekuperací a klimatizační jednotkou v každé obytné místnosti.

Vybavení bytu odpovídá vysokému standardu této lokality: vstupní dveře jsou 3. bezpečností třídy, byt má hliníková okna, interiérové dveře o výšce 210 cm, kvalitní dřevěné podlahy, obklady i dlažby, moderní zařizovací předměty v koupelnách, na oknech venkovní hliníkové žaluzie.

K bytu je možno přikoupit garážové stání v suterénu domu, odkud vyjedete výtahem do Vašeho patra.

Celý dům Rezidence Central Park odpovídá aktuálním trendům. Okouzlí Vás určitě i těsná návaznost na park Lužánky, výhled a krásné vstupní prostory domů obložené reprezentativním kamenným obkladem. V souladu s posledními ekologickými trendy má dům zelenou intenzivní střechu, která slouží obyvatelům jako relaxační pobytová zahrada domu. Více nawww.centralparkbrno.cz

Parametry bytu

Cena
15 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Součástí ceny je sklep k jednotce.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Lidická, Brno
ID
RCP_801
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Impera styl

Hlinky 45/114, Brno, Pisárky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Bakalová

Ing. Lucie Bakalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu