Prodej rodinného domu, Machová, 95 m2 (ID: 3397111)

Machová

9 729 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 366 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Machové

Informace k domu

Nabízíme vám rodinný dům na klíč o dispozici 3+kk a užitné ploše 94 m2, v malebné obci Machová u Zlína. Jedná se o moderní, udržitelnou dřevostavbu s difúzně otevřenou konstrukcí. Hlavní výhodou tohoto typu konstrukce je regulace vodních par v interiéru. Zároveň je zajištěna také tepelná i akustická izolace domu, takže můžete žít hezky v pohodlí.

Dům sestává z velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny, toalety, ložnice, pokoje, chodby, zádveří a technické místnosti. Prostor je otevřen do výšky s přiznanými dřevěnými krovy. Ve středové části domu nad chodbou je využitelné podkroví, které může sloužit jako úložný prostor. Ložnice a pokoj jsou orientovány do zahrady. Velkorysé francouzské okno z obývacího pokoje propojuje prosvětlený vnitřek domu s prostornou venkovní terasou. Extenzivní vegetační zelená střecha Isover zajišťuje dostatečné ochlazení domu v horkých letních měsících.

Jedná se o energeticky velmi úsporný dům, vytápěn pomocí vodního podlahového topení. Příprava teplé užitkové vody probíhá v ohřívači vody s tepelným čerpadlem vzduch-voda. Součástí systému je rekuperační jednotka, která pomáhá ke správné cirkulaci, optimální teploty a vlhkosti vzduchu v domě.

V obci Machová najdete školku, hřiště, lékaře i obchod s potravinami. která nabízí komfortní život na venkově a přitom snadnou dostupnost do okolních měst (6 km od Otrokovic, 15 km od města Zlín, po dálnici rovněž Brno, Olomouc, Ostrava).

Parametry domu

Cena
9 729 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Machová
ID
00168
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
95 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
966 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Markéta Minářová

Markéta Minářová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Machové?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu