Prodej rodinného domu, Praha, Nad výpustí, 383 m2

Nad výpustí, Praha - Újezd u Průhonic, Praha 4

39 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 190 152 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Vítejte,
představuji Vám dům v Újezdu u Průhonic.

Tento dům na prodej je výsledkem několika let plánování, projektování a následné výstavby. Byl dostaven v tomto roce a nyní mám možnost Vám tento krásný dům nabídnout ke koupi. Většinou ve svých prezentacích nehýřím superlativy. V tomto případě ale udělám výjimku. Zde máte totiž možnost koupit dům, který byl velice pečlivě vymyšlen i postaven. Dům byl navržen tak, aby dokonale zapadnul do okolní zástavby a přitom poskytoval soukromí a díky moderním technologiím i vysoký komfort pro bydlení. Pro nezaměnitelnou atmosféru domu byly při výstavbě využity i některé původní materiály – některé obklady vytvořil stavitel z původních cihel původního historického statku, z kterého byly využity i dřevěné prvky na zahradě a kameny, ze kterých jsou chodníčky i jezírko.

Celkovou dispozici domu tvoří dvě bytové jednotky. Větší má v přízemí obývací pokoj, prosvětlenou kuchyň, pokoj pro hosty se zázemím a technickou místnost. Obývací pokoj, a vlastně celý dům, je důmyslně propojen se zahradou velkými okny. V prostoru kuchyně je pak velké posuvné okno (HS portál) na terasu. V horním podlaží jsou pak 4 ložnice, dvě koupelny, šatny a samostatné WC. Druhá bytová jednotka o velikosti skoro 130 m2 má dispozici 1+kk. Má vstup na zahradu, ale i vlastní vstup z ulice. Díky tomu má široké možnosti využití. Může to být zcela samostatná jednotka.

V celém domě jsou použity jen ty nejkvalitnější materiály. Mimo dlažby jsou na podlahách pouze masivní dřevěné dubové podlahy, které nejen že dlouho vydrží, ale i nádherně vypadají a celému domu dávají velmi příjemnou atmosféru a vůni.
Po technické stránce Vám bude dům dělat radost, hned jak ho koupíte. Myslelo se zde na vše. Dům má energetickou náročnost C. Teplou vodu, mimo klasického plynového kotle, ohřívají solární panely na střeše. Teplo zajišťuje podlahové vytápění a jeho zdrojem může být i krb, který je v obýváku. Jsou zde využity technologie, díky kterým můžete topit v krbu, a teplo, které krb vytvoří, využívat i pár dní po uhašení posledního plamínku. Na všech vertikálních oknech jsou automatické hliníkové žaluzie. Okna, na které nedosáhnete, jsou ovládány elektronicky. V domě je příprava na alarm.

Na pozemku se pak nachází zahradní koupací jezírko s přírodní filtrací (biotop), pro jehož údržbu nepotřebujte žádnou chemii. Díky podsvětleným vodopádům, které uvádí vodu do pohybu, si zde můžete vytvořit vynikající romantickou atmosféru, a díky sauně a krytému posezení tu mít svůj prostor pro relaxaci i zábavu. Zahrada byla vymyšlena a navržena zahradní architektkou, jejíž zahradní projekty zdobí už mnoho zahrad. Až se rostlinky a keříky rozrostou, budete mít zahradu, o kterou Vás bude bavit se starat. Samozřejmostí je automatické zavlažování.

Až dva vozy můžete parkovat na krytém stání s vjezdem z ulice. Prostor je možné i uzavřít a vytvořit tak garáž. Aktuální provedení ale dodává prostoru otevřenost a možnost vjezdu na pozemek. Máte-li motorku či skútr,..

Parametry domu

Cena
39 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nad výpustí, Praha - Újezd u Průhonic, Praha 4
ID
15425
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
479 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
383 m2
Plocha nemovitosti
627 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Honza Ptáček

Honza Ptáček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu