Prodej bytu 3+kk, Plzeň, Heyrovského, 98 m2 (ID: 3398675)

Heyrovského, Plzeň

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme Vám k prodeji nový byt o velikosti 3+kk+balkon+lodžie označený jako A 3.10, nacházející se ve 3. NP vchodu A o celkové užitné ploše včetně lodžie, balkonu a zděného sklepa 98,5 m2, který je stavěn v rámci projektu Byty Heyrovského v těsné blízkosti Borského parku v Plzni na Borech v Heyrovského ulici.

V bytě bude k dispozici obývací pokoj s kuchyňským koutem (29,32 m2), pokoj 2 (14,93 m2), pokoj 3 (13,33 m2), předsíň (8,91 m2), koupelna s WC (6,68 m2), lodžie (8,50 m2) přístupná z pokoje 2 a pokoje 3 a balkon (13,64 m2) přístupný z obývacího pokoje. Dále k bytu náleží zděný sklep (3,25 m2) v 1. podzemním podlaží domu. Byt bude osazen velmi dobrými standardy zařizovacích předmětů.

Je prodáno více než 95 % bytů v projektu, proto neváhejte s jejich nákupem.

Podrobné informace získáte u prodejce bytů ABJ reality s.r.o.

Jedná se o velmi klidnou lokalitu, kdy většina bytů je orientována na jih a západ s výhledem do zeleně. V docházkové vzdálenosti je k dispozici kompletní občanská vybavenost.

Samotný bytový dům je objekt o šesti nadzemních podlaží s 52 byty a jedním rozsáhlým podzemním podlaží s krytými parkovacími stáními. V objektu budou dva vchody. Ve vchodu A bude 24 bytů, ve vchodu B bude 28 bytů a v každém vchodu bude k dispozici výtah. V domě nebudou žádné komerční prostory.

Výstavba bytového domu se zahájila v létě 2022, předání bytů do užívání je naplánováno na podzim roku 2024.

Aktuality z výstavby domu: provádí se práce na přístupových komunikacích k domu a kompletují se a dokončují jednotlivé byty.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Heyrovského, Plzeň
ID
355
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ABJ reality, s.r.o.

sady Pětatřicátníků 316/6, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jiří Bažant

Jiří Bažant

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu