Prodej domu na klíč, Bítov, 185 m2

Bítov

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bítově

Informace k domu

Rádi byste bydleli v moderním domě, v klidném a tichém prostředí venkova, přitom však na dosah města?

Nabízíme Vám ke koupi výstavbu rodinného domu na klíč s dispozicí 5+kk s užitnou plochou domu 185 m2. Dům bude vystavěn na pozemku o rozloze 555 m2.
VYŘÍZENO STAVEBNÍ POVOLENÍ, HOTOVÝ PROJEKT S MOŽNOSTÍ ZMĚN. LZE ZAČÍT IHNED STAVĚT.

Dispozice domů je řešena velmi prakticky, v souladu s aktuálními trendy a nároky na bydlení. V přízemí se nachází, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na komfortní terasu a ložnice. Dále je zde k dispozici koupelna s WC, šatna a technická místnost. Součástí přízemí je suché stání pro dvě vozidla. V patře jsou navrženy tři pokoje, šatna a koupelna s WC. Dům je částečně podsklepen.

Hlavní myšlenkou projektu je propojení venkovního a vnitřního prostoru. Krytá venkovní terasa nabízí nádherný výhled do zahrady a tvoří přirozený přechod mezi interiérem a exteriérem.

Veškerá použité materiály k výstavbě rodinného domu je možné na vyžádání klienta zaslat elektronicky. V tuto chvíli je možné na přání udělat klientské změny v interiéru. Energetická náročnost domu byla stanovena v průkazu energetické náročnosti do třídy C, tedy úsporná.

Rodinný dům bude vystavěn v malebné vesnici Bítov v okrese Nový Jičín, ale zároveň v dojezdové vzdálenosti i od města Ostravy. Jedná se o ideální kombinaci klidného bydlení stranou od ruchu velkoměsta a zároveň velmi rychlého dojezdu do centra Ostravy, ať už za prací nebo nočním životem, a to do 30 minut při plynulém provozu.

Zaujala Vás tato nabídka? Ozvěte se, rádi s Vámi probereme vše, co Vás bude zajímat.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bítov
ID
0072
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
555 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SMILE reality s.r.o.

Komenského 438, Frýdek-Místek, Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Eva Ševcová

Eva Ševcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů na klíč v Bítově (okr. Nový Jičín)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu