Prodej rodinného domu, Ohrobec, Oblouková, 380 m2 (ID: 3399509)

Oblouková, Ohrobec

19 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 076 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ohrobci

Úklidové služby

Informace k domu

Nedaleko Prahy v obci Ohrobec Vám nabízíme k prodeji rodinný dům o dvou nadzemních a jednom podzemním podlaží, který byl vystavěn v roce 1997. Poslední rekonstrukce zde proběhla v roce 2011 včetně obou koupelen, nového designového schodiště a tepelného čerpadla. Dům je zateplen a disponuje 1220 m2 velkou zahradou se vzrostlými stromy.

Po příchodu do nemovitosti se octnete v prostorné hale, odkud se otevírají vstupy do velkolepého obývacího pokoje se zimní zahradou s výhledem do zahrady. Dále se v přízemí nachází samostatná kuchyň, velká koupelna a oddělený pokoj. V prvním patře naleznete prostornou ložnici s oddělenou šatnou, knihovnu a další pokoj. Z ložnice i knihovny vede vstup na jižně orientovanou terasu s výhledem do zahrady. V podzemním patře se nachází sklepní prostory s jedním garážovým stáním, avšak parkovat lze i na zpevněné části pozemku, tj. parkování pro 3 vozidla, plus garážové stání.

Ohrobec je obec nedaleko Prahy s možností využití autobusu 331 a 332 na stanice metra Kačerov a Opatov. V okolí se nachází mateřská a základní škola. V Ohrobci nechybí ani restaurační zařízení nebo jezdecký klub. Okolí nemovitosti je velmi klidné, nachází se zde zástavba rodinných solitérních domů. V nemovitosti je třeba zrekonstruovat terasu a venkovní plot, jinak je nemovitost hezky udržovaná.

Dům je možno rozdělit na dvě bytové jednotky. Příslušnou dokumentaci k přestavbě máme k nahlédnutí.

Parametry domu

Cena
19 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Oblouková, Ohrobec
ID
227114
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
380 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1220 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ENGEL & VÖLKERS

ENGEL & VÖLKERS

Janáčkovo nábřeží 1101/23, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Anna Šímová

Anna Šímová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ohrobci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu