Prodej rodinného domu, Břeclav, Fibichova, 275 m2

Fibichova, Břeclav

10 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 373 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Prémioví partneři v Břeclavi

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme ke koupi pěkný samostatně stojící rodinný dům na ulici Fibichova, v klidné a vyhledávané části Břeclavi, v blízkosti městského koupaliště, krytého bazénu a řeky Dyje. Dům má dispozici 5+1.

V 1. NP se nachází zádveří, chodba, ložnice a pracovna, kterou lze předělat na dětský pokoj, obývací pokoj, který je propojený s kuchyní, kde se nachází praktická spíž , dále technická místnost, koupelna s vanou a sprchou a WC.

Ve 2. NP je velký otevřený společenský prostor, který je možné oddělit příčkami s výstupem na terasu, dále obytná místnost a koupelna s WC a sprchou.

Dům je vytápěn novým plynovým kotlem pomocí radiátorů. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Za domem se nachází okrasná, dobře udržovaná zahrada. Dále garáž, která má přístup i ze zahrady s praktickou místností na uskladnění. Dále se nachází na zahradě dřevěný zahradní domek. Parkování je možné, kromě garáže, také na pozemku.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost.

Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Parametry domu

Cena
10 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Fibichova, Břeclav
ID
1284
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
275 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
601 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 249 lidí

Prodejce

Ing. Marek Franc

Ing. Marek Franc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břeclavi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu