Prodej bytu 3+kk, Praha - Staré Město, Dlouhá, 147 m2

Dlouhá, Praha 1 - Staré Město

26 949 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 128 431 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k bytu

Sotheby’s Int. Realty Czech Republic přináší k prodeji luxusní byt v samotném centru Prahy.

Světlý byt se dvěma ložnicemi ve čtvrtém patře původně barokního domu v prestižním projektu Palác Dlouhá. Srdcem celého bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, který je díky jihovýchodní orientaci a umístění v rohu domu plný přirozeného světla – atmosféru ještě umocňují vysoké stropy a dvoukřídlé dveře, díky kterým se dá celý prostor dále otevřít a propojit s okolními místnostmi. Kromě toho dispozice bytu nabízí dva pokoje – každý z nich má vlastní vchod, jeden z nich je propojený s obývacím pokojem a je tak vhodný k využití jako pracovna nebo pokoj pro hosty. V bytě je jedna koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta pro hosty a prostorná technická místnost s přípravou pro pračku a sušičku, druhou koupelnu je v případě potřeby možné zřídit v jedné z ložnic. Prostorná hala nabízí díky nikám ve stěnách dostatek místa na vestavěné skříně pro další úložný prostor. Travertinové obklady v koupelnách, masivní dřevěné podlahy a originální prvky jako interiérové dveře respektující art deco styl celého projektu, dřevěná špaletová okna s mosaznými kličkami nebo štukové ozdoby dokreslují jedinečnou atmosféru celé nemovitosti.

Palác Dlouhá je výjimečný projekt luxusního bydlení v srdci pražského Starého Města. Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí a citlivě propojuje původní stavební styl art deco s moderními standardy bydlení, dodatečný komfort zajišťuje recepce. Nákupní Gurmet Pasáž v přízemí potěší všechny labužníky svým širokým výběrem čerstvých mezinárodních i lokálních potravin ve spojení s kreativitou jednotlivých konceptů. Ranní kávu a vyhlášenou kremroli si můžete ke snídani koupit u Cukráře Skály, na oběd zajít do prvotřídní bageterie Bánh Mì Makers a steak na exkluzivní večeři pořídíte v proslulém řeznictví Naše Maso skupiny Ambiente.

- Obytná plocha 147, 8 m2
- 2 ložnice
- Výtah
- Dům i byt po kompletní rekonstrukci
- Sdílená recepce
- Gurmet pasáž

Praha 1, Staré Město

Dlouhá ulice je vyhlášená řadou skvělých restaurací – stačí jmenovat La Bottega Bistroteka, Bistro Sister Hany Michopulu nebo Lokál. V těsné blízkosti je řada nejznámějších pražských pamětihodností jako je Týnský chrám, Anenský klášter nebo Staroměstské náměstí, stejně jako nejprestižnější pražská prodejní třída Pařížská. Veškeré praktické nákupy pohodlně zařídíte v nedalekých obchodních centrech Palladium nebo Kotva, které jsou, stejně jako metro B – Náměstí Republiky i zastávka tramvaje Dlouhá třída, vzdálené jen pár minut chůze.

Parametry bytu

Cena
26 949 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Dlouhá, Praha 1 - Staré Město
ID
0536
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
147 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jiří Kalous

Jiří Kalous

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu