Prodej bytu 1+kk, Přerov, Komenského, 35 m2 (ID: 3400033)

Komenského, Přerov - Přerov I-Město

2 360 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 247 Kč /za měsíc

(ZLEVNĚNO)

Prémioví partneři v Přerově

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji cihlový byt velmi žádané velikosti 1+kk v Rezidenci Slunečná.

Rezidence Slunečná se nachází v blízkosti Žerotinova náměstí, tedy centra města Přerova. Původní objekt prošel kompletní, nákladnou rekonstrukcí a bylo zde vybudováno 14 nových bytových jednotek. Nabízená bytová jednotka je umístěna ve 4. z 5. NP a její celková podlahová plocha je 35,30m2. Výhled z oken je orientován na východní stranu.

Úvodní dvě fotografie jsou vizualizací možného vybavení bytu nábytkem. Ostatní fotografie zobrazuji aktuální stav. 

V bytě je nová kuchyňská linka zn. ORESI s instalovanými kuchyňskými spotřebiči CANDY, konkrétně sklokeramickou deskou, el. troubou, mikrovlnou troubou, myčkou a lednicí. V domě je nově vybudovaný výtah, standardem jsou vstupní protipožární dveře bytů. V koupelně a WC, které je umístěno samostatně, je dlažba, zbytek bytu vinyl. Okna jsou dřevěná, zasklená izolačními trojskly. Svit do bytu lze komfortně regulovat exteriérovými lamelovými žaluziemi. Topení dálkové, po stěnách bytu jsou umístěna desková otopná tělesa zn. KORADO. Nový majitel rovněž ocení šatnu, která je součástí bytu. Bytová jednotka je prodávána bez nábytku a sestavy v chodbě (odkup je možný). Úklid společných prostor je řešen firmou.

Možnost odkupu parkovacího stání ve dvoře domu.

Předností této nabídky je především lokalita s kompletní občanskou vybaveností a výbornou dostupností. V docházkové vzdálenosti se nachází zastávky MHD, prostorná parkoviště, služby, obchody, škola, lékaři a jiné.

Na bytě nevázne žádné zástavní právo, je vhodný i jako investice. Kupní cena je včetně právních služeb a realitního servisu s úschovou finančních prostředků prostřednictvím spolupracující advokátní kanceláře.
 
PENB A

Parametry bytu

Cena
2 360 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
ZLEVNĚNO
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Komenského, Přerov - Přerov I-Město
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Petr Fibichr

Petr Fibichr

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Přerově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu