Prodej bytu 2+kk, Písek, 11. pěšího pluku, 34 m2

11. pěšího pluku, Písek - Pražské Předměstí

2 949 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 054 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Písku

Informace k bytu

Nové, nízkoenergetické byty v Písku k prodeji. 

V rámci realizované revitalizace bývalých Žižkových kasáren právě vznikají tři desítky nových bytů v nízkoenergeticky náročné budově ve Vladislavově ulici. Původně administrativní prostory se v současné době mění na bytové jednotky a tím vzniká ideální místo pro bydlení v širším centru Písku. V oblasti původního brownfieldu roste zcela nová obytná čtvrť a její součástí je i tento moderní bytový dům.

K prodeji je nabízena třicítka bytových jednotek, které jsou rozloženy do 4 nadzemních podlaží. Jejich dispozice  je 1+kk a 2+kk o užitné ploše 21 - 45 m2. I když jsou jednotky fyzicky i vizuálně oddělené od stávajícího technologického parku, bude možné využívat stávající recepce k přebírání pošty a dalším doplňkovým službám.

Interiéry bytů jsou charakteristické designovým vybavením v moderním stylu. Většina oken je orientována jižně, což zaručí teplé a prosvětlené prostory. Obyvatelům domu je k dispozici výtah a ke každému bytu patří také úložný prostor v podzemním podlaží. Vše pod hlavičkou ekologického přístupu a zelené energie. Majitelé bytů  mají také možnost parkovat přímo před domem. Pro klidné prostředí bude typické množství zeleně. Aleje podél ulic a parky mezi domy zajistí stín během teplých letních dnů a dají tak vzniknout sympatickým veřejným prostranstvím, kde se mohou potkávat obyvatelé této i přilehlých čtvrtí. Přibližný datum dokončení je 03/2024.
 

Parametry bytu

Cena
2 949 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
11. pěšího pluku, Písek - Pražské Předměstí
ID
23J138
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
34 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Jan Hrdlička

Jan Hrdlička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Písku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu