Prodej bytu 3+kk, Estepona, Španělsko, 92 m2 (ID: 3401124)

Estepona, Španělsko

31 686 400 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Dopřejte si bydlení na skutečně výjimečné adrese a pozvedněte svůj životní styl na novou úroveň luxusu. Představujeme exkluzivní resort 12 butikových apartmánů
a 2 samostatných vil v první linii u moře s přímým přístupem na okouzlující písečnou pláž. Díky své výjimečné poloze a maximálně vzdušné architektuře si můžete užívat nerušené panoramatické výhledy na moře z pohodlí domova.

Velkou výhodou vily je její skvělá dostupnost. Z Prahy do Málagy je zavedeno přímo letecké spojení, a to po celý rok! Mezinárodní letiště v Málaze se nachází přibližně 50 minut odsud. Přímo na letišti si můžete půjčit auto, nebo využít taxi.

Vyberte si některý z úchvatně navržených apartmánů s 2 -3 ložnicemi. Na výběr jsou také luxusní duplex či triplex apartmány s infinity bazénem na privátní střešní terase. Apartmány vynikají svou prostorností, vzdušností a plně využívají přirozeného světla. Z apartmánů můžete vstoupit na okouzlující terasy s nádherným panoramatickým výhledem na moře.

Součástí resortu je také luxusní health and wellness centrum s vnitřním plaveckým bazénem, saunou a párou. Dále fitness centrum, vinný sklípek a letní salonek. Samozřejmostí jsou nádherně upravené zahrady a venkovní bazén s okouzlujícím výhledem na moře. Pro majitele je k dispozici 24hodinové concierge služby, které usnadňují a zpříjemňují každodenní život.

Výstavba resortu byla zahájena v 2. čtvrtletí 2020. Plánované dokončení je ve 3. čtvrtletí 2022.

Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti ve Španělsku. Kupující neplatí realitní provizi.

Parametry bytu

Cena
31 686 400 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Estepona, Španělsko
ID
PN20083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
92 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha, Krč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu