Prodej rodinného domu, Žatec, Jungmannova, 110 m2

Jungmannova, Žatec

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte ideální místo pro svou rodinu s vidinou úpravy domu dle vlastních představ? Tak právě pro Vás mám možná ideální nabídku.

Dovolte mi Vám představit patrový rodinný dům v TOP lokalitě, v ulici Jungmannova, v Žatci. Předtím než Vám představím interiér, dovolte mi Vám říci pár informací o exteriéru.

Samotný rodinný dům se nachází na zastavěné ploše o výměře 145 m2. Zahrada nabízí výměru 486 m2. Na zahradě si na své přijdou jak milovníci pěstování ovoce či zeleniny, tak milovníci grilování, letního koupání a přátelských posezení. Nabízí totiž společně pěstitelskou část se skleníkem a zoranou půdou a zároveň místo pro relaxaci a zábavu. Díky pergole, krbu a zapuštěnému bazénu můžete mít vše. V zadní části zahrady za domem se nachází také zahradní domek, kam můžete uložit veškerý zahradní nábytek.

Z ulice je možný vjezd do garáže, která je součástí domu. Na své si přijdou i kutilové, kteří uvítají dílnu se vstupem z boku domu.

Samotný dům nabízí v přízemí kuchyni s jídelním koutem, kde můžete trávit čas u rodinných večeří či víkendových snídaní. Dále se v přízemí nachází 2 průchozí místnosti, které mohou sloužit jako obývací pokoj či ložnice s výhledem do zahrady. Na chodbě je samostatná toaleta a v otevřené předsíni poté sprchový kout s umyvadlem. Patro nabízí prostorný pokoj a menší místnost, která může sloužit jako šatna či menší pracovna. Dominantou nabídky je prostorná terasa s výhledem do Vaší budoucí zahrady. Pro Vaši lepší představivost přikládám 2D a 3D půdorys.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě : elektřina, plyn, kanalizace, voda. Ohřev vody zajišťuje plynový kotel.

V případě zájmu o více informací mi zavolejte nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Budu se na Vás těšit.

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jungmannova, Žatec
ID
0032-NP08285
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
631 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu